Panique au village (TV seriál)

Town Called Panic, A

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie

Belgie, 2000, 20x4 min

Nepropadejte panice, pokud indiánovi vyjde únos osla a koně nezmlátí zmutovaný kovboj, wafle budou hotové včas.(9.1.2010)

Jde nemilovat seriál v němž mají všechny postavy nebo zvířata mentální retardaci, Downův syndrom nebo Tourettův syndrom? Odpovím za vás - nejde!(23.1.2011)

Veľmi originálne, hravé, plné absurdných scén a svojského humoru. Škoda, že to nemá viac častí. (moja oblúbená časť - Hulk :D) 9/10(5.12.2010)

Bavil jsem se a zejména zpočátku opravdu hodně, ale nakonec jsem po seriálu ani neměl chuť pustit si hned celovečerák, který jsem měl v plánu původně. 7/10(3.1.2011)

Skončil som keď začali prasátka, ovečky, kravky, slipky a traktor trsať na dramáč. 95%(26.11.2009)

"Kovboji, ty jsi fakt parchant!" :))(19.7.2010)

A to jsem si myslela, že nic šílenějšího než Dumbland existovat nemůže. :o)(17.1.2010)

Geniální film Panika v městečku je jen odvárek tohoto... Nemám slov... Škoda jen, že se seriál nedočkal více pokračování... - Haló Stevene. Tady Indián. Totiž né, to nejsem já. Umhh. Eh. Totiž... Dobře, teda. Osel byl unesen!! Ano, slyšíte dobře. Unesli jsme osla! A vrátíme ho, pokud nám vydáte váš červený traktor! COŽE!!? É, ne Stevene. Nebudeme vyjednávat. Ber nebo nech ležet... :-D - 100%(16.8.2010)

Neskutečně jednoduché a absurdně vtipné. :) Tahle trojice Kůň, Kovboj a Indián se zkrátka nezastaví. :D(2.8.2010)

• HellFire

Autoři hýří neskutečnými nápady, ale jediný díl, který se mi líbil a u kterého jsem se zasmál, byl díl s podvodním světem.(25.5.2010)

V jednoduchosti je síla a pro toto dílo to platí dvojnásob. Neskutečně napaditý, hravý a neuvěřitelně zábavný seriál o trampotách koně, kovboje, indiána a spousty dalších zajímavých postav.(5.12.2009)

Naprosto nepopsatelně šílené. Způsobuje zničující záchvaty smíchu. Nikdy před tím největším okamžikem, kdy jsem pustil poprvé kovboje s indiánem a koněm na scénu jsem nebyl unaven z vlastního smíchu. Absurdita nade vše, originalita vyhnaná do extrému a nápady lítají všude a všude, oui cheval?(15.2.2010)

Presne tu sa ukázalo to, že keď spojíte sentimentálnosť v podobe hračiek z detstva a primitívne až detské spracovanie ako prehnané proporcie, či pohyb cez plastelínu funguje to bezvadne. Seriál donúti sa prejaviť dieťa v nás.(21.2.2010)

Jůůůůůůůůůů! To je perfektní - seriál kloubící poezii střeštěného, neokoukané nápady a hlavně moje dětství - sice z trochu jiné perspektivy - přecejenom indián by nikdy nespal s cowboyem v pokoji a kůň by nedokázal "všechno", ale... Co když je jejich domeček propojen s podvodní říší? Co když k nim na exkursi jezdí Ježíš v "tripell-deckru" a jejich sousedé mají malou dcerku? Unikátní, plné absurdního humoru...(21.12.2009)

Wtf?? Cože, kdo si tu ujíždí na cracku, trávě, éčku, houbičkách a nevim na čem dalším tu bude stejně jenom čumet s otevřenou pusou, protože to je opravdu něco!(7.12.2009)

videl jsem jeden dil... o tom jak postak stale vozi psani:)(18.12.2009)

chčiju(13.12.2009)

Neskutečná průtrž "statické animace" až po okraj zaplněné absurdnem. Celovečerák Panika v městečku je proti tomuto seriálu chudým příbuzným. Dlouho jsem se nikde nezasmál tak, jako u některých na hlavu postavených (doslova) nápadů a gagů. Vivat!(23.4.2011)

X(26.9.2010)

luxusni zalezitost myslim ze zabavna, hrave byt i bez jakekoliv znalosti francouzstiny.(13.12.2007)

<< předchozí 1 2 3 4