Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

johnny01 

všechny recenze uživatele

Některé epizody jsou opravdu povedené a zábavné, zároveň však jsou některé poněkud nudné a trochu bez nápadu. Po dřívějším zhlédnutí celovečerního filmu to nenaplnilo očkování a asi není divu, protože film i některé povedené nápady z epizod přebral. Celkově je to však určitě velice originální a pěkné. ()

Nag0 

všechny recenze uživatele

Moja už asi tretia sonda do vôd najlepšie hodnotených seriálov na tejto platforme, ktoré mi mali priniesť nemálo agónie v abdominálnej oblasti, a už vlastne druhý prípad neúplného naplnenia tejto zdá sa ťažko uspokojiteľnej pohnútky. Čo treba vyzdvihnúť je forma tejto francúzsko-belgickej produkcie, ktorá je miestami fakt vyneliazavá a neortodoxná, pričom samotný humor ide na podobnej kvalitatívnej úrovni asi tak polovicu času. Je tu zopár pamätných častí a momentov, ale niekedy ma humorné efekty pri veľa scénkach či až celých epizódach vedeli úplne minúť. Pre tento krát to bude na silné 3 hviezdy, ale nevylučujem, že sa k tomuto seriálu v blízkej budúcnosti vrátim. ()

Reklama

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Co k tomuhle výtvoru říct? Naprosto originální co do animace i scénáře, skvělé, bláznivé, zábavné, jeden díl lepší než druhý. Kovboj, indián a kůň vás okamžitě dostanou! Tohle musíte buď milovat nebo nesnášet. A podle dosavadního hodnocení se zatím všichni řadí do první skupiny. Není divu...11 z 10 :)) ()

Carodej_pes 

všechny recenze uživatele

„Coboy, Indien,“ praví vždycky Koník, hlava rodiny, která sousedí s domácností vedenou impulzivním, trpasličím a neskutečně uřvaným farmářem, jemuž jeho o dvě hlavy vyšší žena, neustále nosící kbelík, chystá skvělé obrovské svačiny. K tomu všemu mluvící zvířata a pár různých postav navíc a děje se Panika. „Bolí mě bříško.“ ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Seriál na první pohled není tak zběsile hektický jako film, což ve startu trošku zamrzí, ale jakmile si divák zvykne na to volnější tempo krátkých epizodek, dostane to taky jistou údernost.. Klidně (a rád) bych si dal i dvojnásobnou nálož, protože tuhle střelenou a blbě trefenou vesničku mám prostě rád. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama