Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se opilý Bates obnažuje před hosty v přeplněné restauraci, napadne Karen, jestli neudělala chybu, a přijde se k Hankovi vyplakat. Vzápětí zazvoní Bates, který si nic nepamatuje. Hank vyplatí jeho snubní prsten od striptérky Holly a navíc ji vydává před Karen za svou známost, aby Batese kryl. Charlie Runkle si mezitím užívá s propuštěnou chůvou svého syna Lizzií, kterou na jeho přímluvu zase Marcy vezme zpět. (Česká televize)

(více)

Recenze (1)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hank po Batesově alkoholové epizodě zachraňuje, co se dá, ovšem na závěr dílu to totálně schytá od Beccy á la už ji unavuje, jak se vždycky odněkud zjeví a sere se jim do života. A že ona s Karen po něm musí jen uklízet. Pár facek by naopak zasloužila. Hank odchází se svěšenou hlavou, no, aspoň že ho chce „nepřítel“ Tyler potěšit svým scénářem. Zatímco čtvrtá série byla silná na vedlejší postavy (Carla Gugino, Rob Lowe), pátá se může pochlubit snad jen právě hajzlíkem Tylerem. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Holly (Drea de Matteo) se líbí kapela Whitesnake, stejně jako Gině v seriálu Joey (od r. 2004), kterou hraje stejná herečka. (Attta)

Reklama

Reklama