Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 3*, hlavně za velmi neoriginální scénář, který na rozdíl od Superbad nebo Zbouchnutá postrádá vtipné dialogy, takže těch pár vtipných scének jsou spíš gagy a ne moc uvěřitelné situace i když párkrát na mě zafungovaly! Owen Wilson sice není úplně nejhorší, ale hlavně proto že všichni ostatní jsou ještě horší! No hlavní chyba je ve scénáři, který je prostě důležitý pro každý film a komedie obzvlášť...65% ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Slabá podívaná po všech stránkách jak hereckým obsazením tak jejich výkony,tak režií ani pokusy o vtipnější scény nic moc,příběhově taky slabota snaha trochu odlehčit pohled na šikanu na střední najmutím strážce kterého ztvárnil O.Wilson který toho moc nepředvedl,snímek spíš pro dětské pokolení. ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Vždy roztomilý Owen Wilson jako bodyguard pro 3 absolutní loosery? Filmeček sice na první pohled v pohodě, ale nic světoborného, ba ani průměrného. Pár hlášek, momentů při kterých se zasmějete a pak tam máte akorát Owena. Plně souhlasím s tím tvrzením o lepře...hlavní postavy byly fakt sympatické asi jako červ v jídle (ani rapovat to neumí...). Jinak když přivřu oči a vybavím si těch pár už trochu světlejších momentů můžu klidem v duši dát 2*. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha pohledů na americkou střední školu, tentokrát trošku netradičně hned do prvního ročníku. Možná proto ve filmu nenajdete romantiku, a co oceňuji, ani fekální humor. Owen Wilson je výborný a ústřední trojice je tak dokonalou karikaturou středoškolských loserů, že jim prostě člověk musí fandit :). Nevím, jestli tahle komedie vybočuje z průměru, ale já dávám lepších 50%. Bavil jsem se dobře a ani jednou mi nebylo trapně, což u podobných komedií nebývá pravidlem. ()

rakosabasta 

všechny recenze uživatele

Ať mám Owena Wilsona sebe víc ráda, z tohohle filmu cáká americká naivní blbost na všechny strany. Jediné příjemné překvapení vidím v hereckých výkonech mladých, zvlášť Nate Hartleyho. Dvě předchozí věty jsem psala asi před dvěma hodinami a mezi tím mi došlo, že jsem byla naprosto uzavřená fantasii a důvtipu. Byť je film označen jako komedie, přijmu-li ho jako parodii na klasické školní klišé: šikana; klasické americké "happy" rodinky, kde je vše úžasné; a na zběhlé veterány, "čisté" bezdomovce atd. nemůžu dát méně než hvězdičky 4 ... V ironii jde právě přece o náhled na věc... každý ji vidí jinak... jsou i tací, co ji nevidí vůbec... ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama