Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Recenze (147)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson má na víc. To co předvádí v tomto filmu mi příjde dosti zbytečné. Kde jsou ty časy, kdy pro mě zazářil ve filmu Za nepřátelskou linií. Akční film, který se od Wilsona vůbec nečekal a neskutečným způsobem tam překvapil. Vím, že před natáčením tohoto filmu měl nějaké osobní problémy, ale mám ho rád, takovéto filmy mu nepřeju. Tvrďák Taylor není komedie, kterou by si on zasloužil. Owen Wilson je sympaťák, který dokáže překvapit, který musí překvapovat. Dokázal to hodněkrát, dokáže to i v budoucnu, věřím tomu. Sice minulý Darjeeling byl hodně solidní, ale doufám, že v komediích jako je právě tato se tak často objevovat nebude, on si to nezaslouží. Komedie je to totiž průměrná, kupodivu decentně dětská, jenže ne příliš pro dětské publikum. Já se u ní nebavil, koukal jsem na ní jen kvůli němu a to mě zklamalo. Doufám, že časem se z toho dostane a zase překvapí v nějakém akčňáku, a udiví tím nejednoho kritika, jako právě Za nepřátelskou linií. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Velmi neoriginální a poměrně málo vtipný scénář je hlavní příčinou toho, proč je Tvrďák Taylor tak průměrný film. Owen Wilson nemá moc co hrát a ústřední dětská trojice je sympatická asi jako lepra. Přesto tu pár povedených vtipů je. Na dobrý film to ale bohužel nestačí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $32,862,104Tržby Celosvetovo $49,690,625Tržby za predaj DVD v USA $11,522,899 //počet predaných kusov 613,804║ Fajn, znesiteľné, zábavné. /60%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Trojici dost nesympatických loserů šikanuje na střední drsňák, tak si najmou houmlesa Owena Wilsona aby je chránil. Není to moc vtipný a to ústřední trio je složený z kluků bez charismatu. Hodně se na tom podepsal úděsný spisovný dabing. Wilson je standartně sympatickej. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy ze školního prostředí, ale když jsou herecké postavy už v pubertě! Tvrďák Taylor je o školácích a pro školáky ZŠ, tedy pro děti. Stupidní scénář, hnusné herecké postavy a Owen Wilson bezdomovec. Co už může být horšího? Nedávno jsem viděl film ze školního prostředí "Puberťačka" a tomuto filmu Tvrďák Taylor nesahá ani po kotníky! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„My sme na ceste do kostola. Mal by si ísť tiež.“ Komentár obsahuje spoilery. Mám rád Owena Wilsona a žral by som mu aj ešte slabšie filmy. A táto komédia (o bezdomovcovi, ktorý prijme ponuku robiť osobného strážcu trom šikanovaným stredoškolákom) zasa až taká zlá nie je. Najviac ma nehnevali herci; boli dobrí. Nehneval ma ani čudný koniec (záporné postavy sú veľmi slabo potrestané). Hneval ma strašný scenár; v tom filme nie je ani 5 minút originálnych! Všetko sme už niekde videli a nemáme šancu, aspoň ja som nemal šancu, byť niečím prekvapený (no dobre, brať NEPODPLATITEĽNÝCH Briana De Palmu ako „študijný materiál“ ma zaskočilo, ale to je asi tak všetko). Od začiatku som vedel, že je len otázka času, kedy sa o Tvrďasovi prevalí, že v skutočnosti nie je Tvrďas, kvôli tomu nad ním zlomia palicu žiaci aj učiteľka, no on sa nakoniec odváži pozrieť do zrkadla, prijať životnú výzvu na zmenu životnej filozofie, stane sa z neho chlap s cťou a hrdosťou a samozrejme happyend. Príjemná charizma sympaťáka Wilsona ale, zasa, robí svoje a niektoré scény dokonca možno rozosmejú (konkurz, MYS HRÔZY). P.S. O scenár a produkciu sa postarali kamaráti Judd Apatow a Seth Rogen. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice to je takova blbost, ale zatracene zabavna, navic napad na bodyguarda proti sikane je fajn. Prvni hodinku je film fakt perfektni vtipna jizda, tri deti v hlavnich rolich jsou docela sympataci a spravny looseri a Wilson je spravny hovado a vsichni to spickove rozjizdi, takze jsem se celou dobu perfektne bavil. Pak uz bohuzel pride takova ta ocekavana dojemnejsi udobrovaci pulhodinka a tam film uz precejen ztraci, i kdyz porad dokaze neco nabidnout, treba zaverecnou ultra bitku. Skoda, ze neni film o nakejch 20 minut kratsi, pak bych skoro i uvazoval o plnym hodnoceni, ale i takle to je paradni komedie. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Potěšilo mě závěrečné Drillbitovo kombo a celkově songy (zejména Crystal Method a Name of the Game), několik scén se vydařilo, ale opravdu jsem se zasmál snad jen dvakrát, film se táhne jako cigaretový dým v bezvětří, navíc obsahuje všechna myslitelná žánrová klišé. 50% 49,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Na pohled jsem týpek vhodný k šikanování, ale všichni, kdo to zkusili, to již nikdy neudělají. Nikoli proto, že bych uměl krav magu, muay thai nebo alespoň obyčejné hwarangdo, ale proto, že vždy zodpovědně vracím to, co jsem dostal a k tomu štědře přidávám dvacet procent. Naši noví středoškoláci však váhají poměřit si bi-, tri-, quadri- a jiné cepsy s vrchním školním šikanovatelem a tak přichází čas na taktický výcvik, který sice jeví jistý náznak zábavy, ale přitom zdvořile nepřekračuje hranice průměru. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Apatow bez cukru. Apatow light. Apatow zero. Kdyby Apatow nebyl jenom produkčním a Seth Rogen nestál pouze u námětu, asi bych si myslel, že někomu došla pára. Naštěstí tomu tak není a Taylor těmto pánům nekazí jejich blankytné portfólio. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodnocení sice blbý, ale mě se to přesto líbilo, Owen Wilson je prostě super komik a dokáže mě pobavit v čemkoliv a tady je zase excelentní a děsně zábavnej. Pravda ale je, že příběh je trošku o ničem a tak trochu Owen točí pořád to samý, ale tak co, jemu to prostě de a když se u toho pobavim jako u tohohle, tak nemam námitky ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se v téhle komedii zapomnělo na (až na pár výjimek) humor a (bezvýhradně) sympatické postavy. S Apatowem to začíná jít z kopce, po raketovém vzestupu (40 let panic, Zbouchnutá) následoval mírný sešup (Superbad, Kopačky) a Tvrďák Taylor je už skoro dopad na dno. Spasit nás může už jen Pineapple Express! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Žánrová rutina, ktorá sa drží striedmeho humoru pre širšie masy a tak nedokáže zasýtiť filmových úchylov, ktorí sa tešia na prdy, grcanice a podobné nechutnosti a ktorých je kvôli podobným filmom čím ďalej tým viac. Vtipných momentov je vo filme ako šafranu, šťastie je, že celkom rýchlo odsýpa. Ale je smutné, že Owena Wilsona, na ktorom je film postavený, museli s komediálnych prvkoch filmu zastupovať deti. Dúfam, že neskončí ako Eddie Murphy. 60%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Apatow pro děti? To je slabota... Líbit se to může maximálně lidem do 15 let, pak už to způsobuje měknutí mozku. Zápletka o loserovi, kterej předstírá, kdovíjakej neni machr a pak se stane učitelem buznologie a začne v sobě objevovat city, je hrozně jednoduchá a předvídatelná a nepřináší vůbec nic nového, přesto je docela dobře podaná, takže jsem se docela i bavil a moc nenudil. Víckrát už to ale vidět nechci, což nezmění ani účast mého oblíbence Owena Wilsona. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson je sympaták. Hollywoodsky preborník vedľajších úloh. Obvykle stojí po boku azijského bojového kaskadéra Jackieho Chana alebo židovského komika Bena Stillera. Asistuje im vždy znamenito. Tento blonďák, s prerazeným nosom, by si už konečne zaslúžil poriadnu úlohu, v kvalitnom filme. Zatiaľ sa sólovo objavuje len v nevýrazných snímkoch akým je aj "Tvrďák Taylor“. Zahral si tu postavu bezdomovca, dezertéra, ktorý sa rozhodol pomôcť trom mladým šprtom. Aby ich ochránil pred šikanou a prebudil v nich sebavedomie, stane sa z neho falošný stredoškolský učiteľ. Owen Wilson má rozhodne na viac. ** ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Průměrný nepřiznaný prequel k Superbad za 50%. Klučinové fajn, Wilson jakbysmet, camea pobavily, ale nějak tomu tentokrát kolikrát chybí ta uvěřitelnost a "zeživotanost". :-) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Juddu Apatowovi se poslední dobou opravdu daří a tak si nejspíš řekl, že jednou to vyzkouší bez sprosťáren a slůvka fuck a vyprodukoval film pro celou rodinu. Tady ovšem narazil. Už ten příběh je sám o sobě zvláštní a moc se mi nezamlouval. Chybí tu pořádný nápad a u vtipů se většínou spíš pousmějete než abyste se váleli po zemi. Naštěstí to dost zachraňuje Owen Wilson, který nezklame nikdy a hláškuje, i když pomalu ani nemá co. Díky jeho velmi příjemnému výkonu se dá zapomenout i na ty protivný fracky, kteří vypadaj jak mladší verze kluků ze Superbad. Akorát to herectví tu chybí. Vcelku to tedy žádná sláva není, na rodiny to ovšem platit asi bude a pro Owena jsem měl vždycky slabost.3* s odřenýma ušima a příště už Apatowe radší s tim fuck,jasný? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Vcelku přijatelný neurážející film. Nápadů zde moc není. Ale naštěstí to celé alespoň trošku zachraňuje Owen Wilson. Takový film na příjemné nedělní odpoledne. 55% ()

Reklama

Reklama