Holka, ty jsi hvězda

Beauty and the Bastard

Drama / Romantický

Finsko, 2005, 102 min

Dome Karukoski

Možná na jedno shlédnutí, ale napodruhé už bych se na to opravdu nedíval. Z prostředí Finska rozhodně zajímavé, ale z obecného hlediska strašně obyčejné a předvídatelné.(14.1.2008)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $1,125,323(2.9.2010)

Taká priemerná teenagerská romantika s predvídateľným záverom. Hiphop, pop a pod. veci síce nepočúvam, ale pri tých z Fínska apoň neopúšťam miestnosť, takže po hudobnej stránke - nenadchlo ma to, ale dalo sa to vydržať. Inak hudbu robil Jukka Immonen a získal za to cenu Jussi. Ocenenia na Jussi 2006: 7 nominácii a ďalšia cena "People's Choice".(14.4.2011)

Toto musí byť povinnosť pre každého hiphopera si to pozrieť!(28.1.2010)

Rapování ve finštině zní tak nějak líp...(21.8.2007)

Zrodil sa nový obľúbený režisér Karukoski. Aj keď jeho filmom k úplnej dokonalosti občas niečo chýba, ale výber tém (teenage problematika) a ich spracovanie ma zaujíma a vždy poteší. Nie je to ukecané ako americké filmy.(24.9.2009)

Dome má na víc, tohle na něj bylo... trochu moc nijaké, oddychové, pohodové, ale atmosféra žádná.(16.5.2010)

• texa

"bujakaša" :D Celkově jde ale o průměrný film, stejný děj, jako u většiny filmů. Musím dát *2, protože se mi to zdálo chvílemi až moc zdlouhavé.(12.5.2012)