Reklama

Reklama

Velké dobrodružství

  • Hongkong Qing dian da sheng (více)

Obsahy(1)

Láska mezi mnichem a princeznou z jiného světa! Bájný příběh vypráví o mnichu Tripitakovi, který se spolu se svými třemi učedníky vydává na pouť za posvátnými písmy. Úklady démonů, kouzla a nebezpečí - to vše na něj čeká! Je tu však ještě princezna z jiného světa, která Tripitaku miluje... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto fantasmagoricka smesice mezi uchylnou komedii, romantikou a mega rezbou, kdy jsem se obcas naprosto neskutecne bavil a jindy se jen stezi orientoval v deji. Lau se totiz musel pri rezirovani zlejt jak hovado, jelikoz tady najdete vsechno od skritku, pres mimozemstany, po spider-mana a budhu a trochu akorat zamrzi, ze ta docela zajimava mytologie neni lip rozvedena a Lau to tam seka paty pres devaty. Navic vetsina zaberu je tezce digitalni, coz obcas bije do oci, ale obcas to jsou fakt nadherny zabery a triky nejsou nijak spatny. A jelikoz hlavni hrdinove jsou sympataci, dej docela svizne odsejpa a hraje prijemna hudba, tak jsem se celou dobu hodne dobre bavil. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jiný kraj, jiný mrav. Směsice pohádkových motivů a fantasy ve stylu mangy s typickými opičárnamy. Čínská tvorba je v tomto ohledu naprosto nezaměnitelná a pro evropany velice těžkopádná. Neexistuje tu plynulost děje a nějaké vysvětlení všech událostí. Skáče se tu velice rychle z jedné scény do druhé a byť se divák snaží sebevíc, nedokáže se zorientovat co se vlastně právě děje a proč. Nic nedává smysl a nic nemá logiku. No, zřejmě tomu rozumí jen Číňani sami. ()

Reklama

Filmárik 

všechny recenze uživatele

Milí rodičia nenechajte sa v požičovni zmiasť pekným obalom. Síce sa nedá povedať žeby Chinese tall story bol mládeži neprístupný film ale ani že sa jedná o rozprávku. Vlastne ani sám neviem kam "toto" zaradiť. Je to snímka plná protikladov, je to romantický light horor, science fiction fantasy ale aj úchylný rodinný film. Naozaj neviem na čom Jeffrey Lau fičal keď písal scenár a už vôbec nechcem vedieť čo ho k tomuto filmu inšpirovalo. Možno preto sa mi to moc moc moc páčilo a ľuďom čo majú "takéto" radi to môžem len doporučiť. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu těžko popsatelný trip! Parádní kamera, plynulý střih, efektní efekty (i když notně proměnlivé kvality), výborná hudba... a pak tu máme příběh. Ten je splácaný z tolika různorodých stylových střípků, že nad tím zůstává rozum stát. Nevím, jestli to vlastně dávalo nějaký smysl, ale rozhodně to bylo nepředvídatelné a vůbec jsem se u toho nenudil. Ale také jsem nepoznal, jestli to tvůrci mysleli vážně nebo to byla parodie. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Snažím se při hodnocení obsáhnout co nejširší pole působnosti a přitom zůstat objektivní. Statečně jsem dokoukal do konce bledé stmívající upíry, Disenyho pop limonády nebo Murphyho latexové tlouštíky. Dokonce jsem si ve svých třiceti letech dal kouzelný salón animované panenky Barbie, ale sorry - tohle fakt nešlo!!!!!! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama