Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Kurikmoon 

všechny recenze uživatele

Skoro to vyzerá tak, ani keby sa od romanitckých KOMÉDIÍ čakalo, že Vás inšpirujú do života a budú sa tváriť vážne. Áno je to naivné, predvídateľné. A chémia? Rôzne prvky, či zlúčeniny rôzne reagujú. No a ja a tento film sme vytvorili oddychovú zlúčeninu. A bol som sa skontrolovať. Nie, že nie som tehotná, dokonca nie som ani žena. ;) ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že je to takový průšvih, jak se tady dočítám v komentářích. Souhlasím, že podobných romantických slaďáčků je hodně a jsou si v podstatě podobné, ale to přece nevadí. Je to dobře zahrané a natočené, vtipných míst je tu taky dost a já se docela pobavil. Žádný převrat v tomto žánru to určitě není, ale *** si tahle komedie zaslouží a basta. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerad někoho beru "v ústa", ale nějak se ztotožňuji s komentářem KevSpa. Nádherné záběre Skotska a K. McKidd jsou jediné klady této pseudokomedie. M. Monaghan je hezká holka a P. Dempsey sympaťák. Rád se koukám na B. Philipps, která ukázala celou svou krásu aspoň na chvilku. Ale film jako takový je úplná hovadina. Hodně legoických věcí. Spousta blbostí proti přírodě i lidskému myšlení. Ale na tu délku to šlo... Hudba se mi naopak zdála hodně dobrá. Proto nakonec "kladné" hodnocení. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama