Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nechci nějak gradovat situaci a snižovat pointu filmu, ale že by kluk omylem skočil na neznámou holku za šoustacím účelem a ona se vzbudila a začala s ním hned kamarádit, to se mě nezdá. Jestli na podobný skoky takhle reagují americký holky, tak to docela závist. U nás v čechách by byly holčíčí reakce asi trošku jiný, řekl bych bolestivější. Zřejmě by se po reakci českých holek na tzv. "klučíčí skok omylem" scházela u zubaře kvanta kluků skokánků s poždavkem opravit trojku vlevo dole či nasadit pětku vpravo nahoře. Navíc Michelle Monaghan je spíš polopěkná a do manželství s ní bych se zrovna nehrnul, živě si představuju jak teď Patrick Dempsey líta s odpadkama a poslouchá Michelleny teroristický řeči, které jsou schopny podobné typy žen vést vůči svému manželovi i desítky let a kde smrt bývá pro chlapa jediným vysvobozením. Zkrátka romantická část příběhu mě zcela pohltila a probudila ve mě víru v nekonečnou manželskou lásku. Jen bych chtěl upozornit, že hodnocení zdejších novinaříků = samozvaných vodborníků vyplývá z toho, že zřejmě nedostali na novinářské projekci dostatečné množství chlebíčků a tak se pomstili na hodnocení filmu. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film Jak ukrást nevěstu vám především ukradne 97 minut času. Scénář není ničím zvláštní, chemie spíš připomíná moji maturitní zkoušku právě z tohoto mnou neoblíbeného předmětu a konec je vyloženě americky trapnej. I tak, pokud pominu absenci čehokoli invenčního, je to ale natočeno slušně a pro milovníky harlekýnek jasná volba. :-) ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Byli nejlepší přátelé, on byl sukničkář a ona měla oči jen pro něho. Pak ona odletěla do Skotska a on si uvědomil co k ní doopravdy cítí. Jenže když se ona vrátila, tak začala chystat svatbu a on se stal její družičkou. To poslední zmiňované je při tom za 1. jedno velký wtf a za 2. z toho tvůrci nedokážou vymáčknout víc než narážky na gaye. Scénář tak opět jede jak na klíček po tom samém schématu už asi po milionté a nemá vás vůbec čím překvapit. Svým způsobem jsem se ale přece jenom nenudil, protože po zdejším hodnocení jsem čekal větší zrůdnost. Dempsey s Michelle Monaghan jsou sympatičtí, celý to docela rychle uteče a holky si popláčou. Takže cíl romantický jednohubky to asi splnilo. 50% ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bolelo jako už dlouho nic. První polovina je celkem ok a člověk si říká, odkud se bere tak pekelná pověst tohohle snímku, ale čím víc se blíží závěr, tím víc valíte bulvy, co vám to tvůrci cpou a přemýšlíte nad tím, jestli jsou ty dějové zvraty fakt myšleny vážně. Tenhle milostný trojúhelník, složený ze tří kusů masa s vymytými mozky, snad nemá v dějinách žánru obdoby. O kradení nevěsty nemůže být ani řeč, to spíš někdo vybral všechno logické myšlení ze scenáristovy hlavy. 3/10 ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)

Reklama

Reklama