Geniální a velice kultivovaný pořad,vždy se skvělými hosty spoustou zajímavých vyprávění, scének a inteligentního humoru. Viz. původní "Hovory H" z roku 1969 (někteří hosté z původního pořadu, zde už bohužel nemohli být naživo-jak to škoda, tak byli alespoň ze sestřihu), a ještě něco navíc. Skvělý pořad, který si po právu zaslouží jen to nejvyšší hodnocení opravdu.(28.8.2007)

one-man-show Miroslava Horníčka je opravdu parádní... kam se na něj hrabou "baviči " typu Novotný či Rychlý... přesto mi tam něco chybělo, snad je to pořád stejné a dokola, nebo to chtělo občas zase proložit trochu jiným typem humoru, nevím... 70%.(21.2.2008)

Trochu trpké, avšak to jsou životní změny nás pozemských tvorů, kteří pouze stárneme, nikolivě naopak....(29.7.2008)

Zdá se mi, že úrovně prvních HOVORŮ H již toto dílo nedosáhlo, ale porovnám-li dnešní úroveň televizní zábavy, pak musím tomuto seriálu dát opět s klidným svědomím 5*.(26.4.2008)

Už to nejsou ty klasické Hovory, ale pořád ještě jeden z nejlepších porevolučních pořadů.(31.12.2008)

Jeden z mála porevolučních zábavných pořadů, při nichž svědomití rodiče nemuseli svým potomkům zacpávat uši ze strachu, aby se dítka nezkazila. Naopak je mohli s klidným srdcem nechat sledovat televizi, neb u ní bylo možné se pobavit díky tomu, že v Hovorech H měl to velké H i humor.(25.8.2011)

80 %(10.5.2011)

Vkusný, vtipný a neurážlivý pořade. Jen škoda, že už se pořady tohoto typu, které nikoho neuráží a člověk se u nich zasměje, netočí.(9.9.2008)

Ani po dvaceti letech kvalita pořadu nepolevila. Krásný humor jedinečného mistra Miroslava Horníčka.(2.11.2007)

Bože, to byla doba, kdy se ještě lidé smáli (nebo jen usmívali) inteligentnímu a laskavému humoru Miroslava Horníčka a jeho hostů. Nebylo třeba vkládat umělý kompars-smích, nebylo třeba nikoho ponižovat ani zesměšňovat, na nikom si honit triko, což je dnes pravidelnou součástí většiny "zábavných" pořadů. Chvála panu Horníčkovi.(29.10.2011)

co dodat, jedním slovem Bravo.(7.10.2011)

Za velice inteligentní druh humoru a za specifičnost jaké není nikde rovno, dávám velmi ráda plný počet bodů.(5.8.2009)

• Prechytraly

Nikdy nepochopím ten humbuk kolem bavičů typu Horníčka, Wericha nebo V. Dvořáka. Jejich status "ikon televizního humoru" mi přijde naprosto mytologický a fantaskní - něco jako nekritická notorická nostalgie typu "dřív bylo líp". Mám dojem, že průměrnost je tu zaměňována s genialitou, fádnost s laskavostí a naprosto průměrné frky s oduševnělými citáty. Člověk se u toho prostě nezasměje ani jednou, spíš jen žasne (jak se tomuhle může někdo obdivovat nebo smát)(3.11.2011)

Nádhera. Inteligentní, vtipné. Pana Horníčka mám chuť obejmout. Buď jsem se narodil do špatný doby, nebo mám pravdu, ale po takovejch velikánech je tu zatraceně velká díra.(29.1.2011)