Reklama

Reklama

Breakout

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Hip hop je pro spoustu mladých lidí jedinou možností, jak se vyjádřit. Přestože je hip hop kulturou jen určité skupiny lidí, je naprosto úžasné, že je hiphopový styl života pro všechny z nás srozumitelný. Film Breakout nyní přináší velmi reálný a atraktivní pohled na život hiphopových gangů na předměstí Curychu. Příběh však kromě drsného prostředí ze světa hiphopových osudů, hrdosti a odplaty nabízí i emocionální pozadí. Ve filmu je totiž kladen důraz i na pocity hlavního hrdiny a divák má tak možnost vcítit se do jeho poutavého osudu.

V centru všeho dění stojí mladý hrdina Nia, jehož životní náplní jsou přátelé, hudba a breakdance. Jeho život se však naprosto změní, když je jeho nejlepší přítel Pulpo těžce zraněn při rvačce s konkurenčním gangem. Nia čelí obvinění policie, že zbil Pulpa on. Co bude dál? Udá Nia pravého viníka policii, pomstí se mu za přítele sám, dojde k úplně jiné odplatě? Niova hrdost, vytrvalost, odvaha. A Nicole, krásná ale tvrdá právnička, která chce Niovi za každou cenu pomoci.

Breakout je přesvědčivý snímek o životě předměstských gangů, o cti, o přátelství a o lásce, ale především je to příběh mladíka a jeho útěku z mizerného života pomocí hudby a tance. Režisér Mike Eschmann, který na kontě již několik úspěšných snímků se tentokrát opravdu překonal, tento film určitě stojí za shlédnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

JohnnyBane

JohnnyBane (hodnocení, recenze)

Poslouchám převážně hip hop a téhle sračce sem ten odpad dal stejně .SPOILER Na konci když zatknou niu tak ho vedou v poutech ven ale on zvedne ruku a zámáva tomu debílkovi nahoře jak když byl spoutaný?

 (hodnocení, recenze)

ahoj lidi,prosim vas nevite jak jse jmenuje ta pisnicka ktera zaznela kdyz Nia a Nicole jeli na ten hrbitov a pri uteku jak Nia drzel nuz na Nicolinem krku?moc bych vam byla vdecna......predem diky za odpoved

Tef

Tef (hodnocení, recenze)

Jediný co ve mě zůstalo alespon chvíli bylo ,,Hovno vole naser si".. nic jinýho si z toho snad ani nepamatuju...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Končím s tímhle dětinským dohadováním nebudu se zbytečně spoluúčastnit na zakládání offtopicu děkuji za pochopení.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Squash: Dle tvých vyjadřovacích schopností musí být vaše parta ještě více vypatlaná, než kdokoliv z těch "trapných hoperů". Že je film závislost? Jdi ty, na filmu závislý nejseš, jen ses nemohl vnitřně srovnat s pocitem, že se ti líbí film z prostředí a okruhu lidí, na které v partě tak "tvrdě" nadáváte, ačkoliv neznáte ani tuto komunitu, ani hudbu, kterou poslouchají.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Breakout je film jako takovej hodně slabej ale rozhodně to zase není žádná brečka jenom takovýhle filmy který mají pojednávat o Hip Hopové kultuře jsou všechny na jedno brdo a ztrácej nějakej lepší děj a nějakej význam ale dá se na to kouknout jednou,dvakrát a víc si myslím asi ne, alespon u mě to tak je a proto jsem dal 2*.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Squash: To je velice zajímavé že si pochopil že v partě je každej frajer a myslí si jakej je ten nebo onen film sračka a osamotě ten film vnímá,zamyslí se a popřípadě jako ty změní názor že ? :-)

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Ježiš, to zas byla jednou filmová srajda... Ale je fakt, že to těm hip-hopérským mozkům to stačí...

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

111devil11: Ten konec právě z Niu neudělal stejnýho k*kota jako byl ten spirit a zabil ho jinak než aby mu dal kvér k palici a vystřelil mu mozek z hlavy, zabil ho v breaku a o to šlo pokud si sledoval pozorně film.

Patin

Patin (hodnocení, recenze)

Docela dobrý film, ale nepáčil sa mi ten koniec ako ho Spirit hlboko urazil a Nia si tam potom začal s ním tancovať.. To ho mal zlikvidovať a nie poraziť v braeku!

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Film je prakticky o ničem jako spousta snímků o Hip-Hopové kultůře a to je sakra škoda :-/ aspon pro mě protože by někdo už mohl konečně natočit nějakej skvělej snímek z Hip-Hop kultury se skvělým scénářem a vším co k opravdu dobrýmu filmu patří takhle dělaj dle mýho trošku ostudu Hip-Hopu ale za to filmy nemůžou jenom to že u nás Hip-Hop není moc pochopenej a uznávanej takže lidi k tomu mají spíš takovej negativní postoj :-/

Fire#2

Fire#2 (hodnocení, recenze)

Film se mi líbil, i když jsem se v určitých momentech opravdu zasmál, asi je to tím, že hiphaphop mě nebere. Jako drama je to zajímavý - vězení - musí pomstít svého kamaráda... ale celá tahle vlna dlohokalhoťáků mě fakt udivuje. Normální člověk je nikdy nepochopí...to už je zase jiné téma

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Musím priznať, že tento štýl sa mi páči... Dej to aký taký malo a nemôžem povedať že by som sa vyslovene nudil... Keď som videl krajinu z ktorej to je a počul nemčinu... moc to filmu nepomohlo ale príjemne ma prekvapil. Neverím že ani úplný odporca hip-hopu môže ohodnotiť tento film odpadom.... PEACE

Mára_egon

Mára_egon (hodnocení, recenze)

Nikdy sem si nemyslel, pro mě bude nejhorší film zrovna drama.. Ale bohužel, prozatím je to tak.. opravdu sem jen s velkou nechutí dokoukal do konce..

Reklama

Reklama