Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná smrt Marilyn Monroe zasáhne všechny ženy v kanceláři. Peggy zaskočí za Freddyho Rumsena, když ho nadměrné pití dostane do nanejvýš trapné situace. Zaskočení kolegové se nedokáží shodnout, zda celou záležitost ututlat nebo nahlásit.Don s Rogerem a Freddym vyrazí na tah, který skončí v ilegální herně, kde se Donovi naskytne příležitost vyrovnat účty za své manželské problémy. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už několikrát jsem v komentářích/ recenzích k jednotlivým epizodám  psal, jak je pro mě v případě tohoto seriálu důležitý balanc mezi firmou a soukromím. Devátá epizoda je dokonalým příkladem toho, jak by to mělo v ideálním případě vypadat. Tvůrci se tady vytáhli a vydali ze sebe to nejlepší a já jsem si to parádně užil. / Poučení: Jez do polosyta, pij do polopita. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda na plný počet, mezinárodní událost a reakce na ni příběh pěkně rozvíří, ten je našláplý sám o sobě a posouvá se dopředu více než za posledních pár epizod, jestli takovým tempem dojede celá ke konci celá série, budu velmi spokojený. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama