Reklama

Reklama

Donggabnaegi gwaoihagi leseun II

  • Jižní Korea 동갑내기 과외하기 레슨 II (více)

Obsahy(1)

Džunko přijíždí do Koreje, aby zde studovala a naučila se korejštinu. Dostane svůj vlastní pokoj a jídlo. Majitel bytu Jong-man je velmi příjemný muž. Jenomže pohádka se zvrhne ve chvíli, kdy Džunko zjistí, že pokoj patří majitelovu synovi. Chce si sbalit kufry a odejít, ale majitel ji přemluví, ať zůstane, že bude dostávat pořádné lekce korejštiny, ovšem od nikoho jiného než právě od Jong-mana. Ti dva se rozhodně v lásce nemají, a tak začne boj. (Zíza)

(více)

Recenze (6)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Příběh není žádná sláva. Na začátku to všechno bylo tak absurdní, že jsem si říkala, jak tohle může někdo myslet vážně. A pasáže, které byly na vážno, mě moc nevzaly. Ale na druhou stranu některé rozhovory mě pobavily, a když došlo na kvíz, tak jsem si to musela pauznout, jak jsem se smála. Je to takový slabší průměr. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Komedie, která "jedničku" připomíná skutečně pouze názvem (který má samozřejmě za úkol přitáhnout lidi). Odmyslím-li si tuto komerční křeč, tak jde o dílo velice průměrné - pobavilo, ale moji pozornost nedrželo. Navíc 2hodinová stopáž těchto kvalit byla ke konci už více než neúnosná a bez pauzy bych to asi nezvládl. Jde to, ale dře to. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

S jednotkou to nemá nič spoločné. Sú tu úplne nové postavy a príbeh. A ani štýlom sa to na jednotku príliš nepodobá. Tentokrát to je až príliš teenagersky pojatá komédia, ktorá by ma ale pravdepodobne nebavila ani pred rokmi. Zápletka sa oproti minule zmenila v tom, že tentokrát musí chlapec proti svojej vôli doučovať dievča kórejčinu, ktoré sa učiť chce, keďže to je japonka, ktorá prišla do Kórey. A parádne bitky nahradili jedným boxerským zápasom, čo ja fakt nemusím. No a tým sa akákoľvek invencia vyčerpala. Predstaviteľ chlapca mi bol celý čas nesympatický. On je pre zmenu nevýrazná a postupom času mi liezla na nervy tým jak bola blbá, že sa zakaždým nechala od neho nachytať, keď jej nahovoril, čo má v škole hovoriť. Zase tak zle kórejsky nevedela, aby nechápala čo hovorí, takže každému normálnemu človeku by došlo, že je to blbosť. A do toho neustále otravne plakala. Chémia medzi párom bola nulová. Stopáž brutálne prepálená. Jediný kto ma bavil bol otec hlavného hrdinu, ktorý ho zakaždým za tie jeho blbosti pekne potrestal. Výsledkom je pre mňa podpriemer, ktorý som ledva dopozeral. 4/10. ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Upřímně - jedničku jsem neviděl. Jenže tady hraje Park Gi Woong. A dobře to hraje. Hraje to tak dobře, že o tom ví celý panelák. Chlapec může být pyšný a sousedi celí šťastní, že budu mít tak dlouhý život. Junko mě sice dost vytáčela, ale díky Jong-manovi jsem to rád přežil. Ona je takový ten typ postavy, který fakt nemůžu vystát. Upindaná mladá asiatka, která hlasitě brečí, kdykoliv má k tomu důvod. A i když ho nemá. Gi Woong to ale všechno zachránil a vynahradil a tak vůbec. Za tuhle roli mu měli dát ně jenom prachy, ale taky zlato a drahý kameny. A na to, že to byla jeho první hlavní role, by mu k tomu pokladu mohli přihodit i oskara :D ()

Elyurias 

všechny recenze uživatele

Ta japonština na začátku mě poněkud zmátla, dokonce jsem si překontrolovala, co jsem si to stáhla, vlastně to bylo fajn, anglický titulky moc nemusím a tomuhle jsem alespoň rozuměla, nicméně jakmile přišla na řadu korejština, opět jsem byla odkázána na tu zatracenou angličtinu, takže mojechodnocení možná není stoprocentně objektivní. Stejně jsem přesvědčena, že původní film je mnohem zábavnější. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama