Reklama

Reklama

Patty Hewes - nebezpečná advokátka

(seriál)
  • USA Damages (více)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2007–2012), 47 h 13 min (Minutáž: 40–90 min)

Hrají:

Glenn Close, Rose Byrne, Tate Donovan, Zachary Booth, Ted Danson, Anastasia Griffith, Michael Nouri, Noah Bean, Željko Ivanek, Casey Siemaszko, Chris Messina (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(59)

Slávna newyorská advokátka Patty Hewesová nepatrí len do právnickej špičky, ale súčasne je to tvrdá a neľútostná žena, ktorá chce vyhrávať, nech to stojí čokoľvek. A najmä - nebojí sa ničoho. Ani postaviť sa proti jednému z najbohatších mužov USA, skorumpovanému manažérovi Arthurovi Frobisherovi a jeho právnikovi. Po boku Patty pevne stojí jej asistentka a chránenkyňa, inteligentná a ambiciózna Ellen Parsonová. Americký seriál (2007). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi chytrý seriál, kde jsou scénáristi vždycky o krok před vámi a vy jen sledujete, jak si s vámi zahrávají. Žádná z postav není černobílá a každý si hlídá své vlastní zájmy. 1. řada je naprostá dokonalost. Čím víc se dozvídáte, tím víc vám jednání postav vyráží dech. 2. řada má hvězdné obsazení, ale to přebilo slabší případ. Vztahy mezi postavami jsou ale pořád zajímavé. 3.řada ukazuje, že tvůrci mají narozdíl od jiných seriálů odvahu. První řadu to sice nepřebilo, ale ke konci už to k ní začalo mít blízko. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

po pár dílech jsem musela tento seriál přehodnotit... z dvou hvězdiček se rázem vyšvihnul na čtyři.. Glenn Close je zde neuvěřitelná, pořád nutí člověka přemýšlet nad tím, jestli je hodná, zlá a pocity k ní se během i jednoho dílu mění z "bože, doufám, že ti někdo něco provede a budeš pykat" k opačnému "vždyť ona za to nemůže, že je taková, co všechno si, chudák, prožila" ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Damages je vysoko chytľavý seriál plný zaujímavých postáv, intrigovania a klamstiev. Prílišná prekombinovanosť mi kupodivu neprekážala, čo sa nedá povedať o otravnom opakovaní tých istých scén a to hlavne v druhej sérii. Patty Hewes v podaní skvelej Glenn Close je absolútnou kráľovnou medzi filmovými mrchami. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já pořád nevím, co si mám o Patty myslet. Je pro mě tak nějak neproniknutelná. Nedokážu se jí pořádně dostat pod kůži a to mě samozřejmě štve a nutí mě sledovat další pokračování. Určitě je vynikající právničkou. Každopádně, když chce být někdo vynikajícím právníkem, tak musí být ve svém oboru žralokem a Patty Hewes žralok je. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1. Je to dobry serial, s dobrymi predpokladmi ma bavit. Ale aj tu jednu seriu som dopozerala len pretoze ma len 13 epizod a tie patminutovky "z buducnosti" ma zaujali. :) Ta situacia okolo bohaca mohla byt o dost zazivnejsia. Dalsie serie zvazim po case, ak niekto s overenym vkusom vyhlasi, ze su lepsie. :) ()

Galerie (572)

Zajímavosti (2)

  • Názvy dílů jsou kromě pilotního vždycky někým vyřčené v průběhu daného dílu. (Tom Riddle)
  • Seriál Damages byl ověnčen několika cenami, především vyčnívají cena Emmy a Zlatý globus pro Glenn Close za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli v televizním seriálu spadajícím do dramatické tvorby. (claudel)

Reklama

Reklama