Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Gereth 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv nemám nijak velkou slabost pro Amandu Bynes a celý příběh má klasické schéma teen výplachovky, překvapivě jsem Sydney celkem fandil a celý rozjezd filmu se dobře bavil. Je třeba ocenit absenci jakýchkoliv nechuťáren, uchyláren a samoúčelné nahoty, kterou jsou zaplněny ostatní filmy podobného ražení. Bohužel zhruba někdy poté, co Sydney vykopnou z jejího vysněného Kappa spolku, všechno spadne do nudného klišé, které vyvrcholí neskutečně otřepaným a dost trapným finále. Hlavní záporačka byla slabá. Nejenom herecky, ale hlavně neměla skoro žádné pořádné zlé nápady a věrné nohsledy. Víceméně po celou dobu všichni fandili těm hodným. Pokud by někdo potřeboval povzbudit a podpořit, tak to byla ona a ne ta banda nerdů. // 50% ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho přehnaný hodnocení, ale v kategorii podobných teenage filmů je to rozhodně nadprůměr! :-) Ověřená Amanda Bynes nemá chybu. Ač vychována na stavbě, s trochu klučičími návyky, dokáže se postavit elitním "řekům" a hrdě čelit povrchní mrše a dlouholeté prezidentce klubu Kappa Fí Nů! :-D Samozřejmě za pomoci silně neoblíbených jedinců, kteří ale mají co nabídnout! :-) ()

Reklama

vendy63 

všechny recenze uživatele

Né každé teenagerovských stupidní slaďárny jsou stupidní. Mně osobně se zrovna tohleto moc líbilo i když konec se mi zdál takový moc pocukrovaný. V poslední době je moda točit filmy ze střední školy ,takzvaně vždycky vyhrávají ti co jsou podceňování. A proč ne? Amanda Bynes je toho příkladem ,většinou ji vídám v takových snímcích jako třeba -Co ta holka chce- a mužu říct že jsem ji ještě neviděla v něčem co by mě šokovalo.Jo houfujou se v k.ročníku blondýny to jo :-D ale pořád ještě nad vším vyhrává rozum a to je potom hapyend :-) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších komedií tohoto druhu (=jednoduchá, trošku holčičí teenagerovská komedie). Hlavní výhru bych viděl v obsazení hlavní hrdinky, která neni blondýnka (!) a tváří se celou dobu sice trošku přihlouple, ale rozhodně roztomile. Zápletka neni nijak originální, ale to se asi ani nedalo čekat, takže doporučuju určitě všem, kdo má rád tenhle typ komedií, ostatní ať se radši oboukem vyhnou, žádnou inovaci tu nečekejte.. ()

Pingu 

všechny recenze uživatele

Tahle variace na Sněhurku měla k pohádce z divákova hlediska velice, ale velice daleko..... Bohužel ani herecké výkony nedosahovaly byť jen průměru a jestli Amanda Bynes bude i nadále pokračovat v podobných propadácích jako byly poslední 4 z 5 ti filmů, prosviští z mé oblíbené desítky do propadliště dějin. Film zachraňuje pár slušných a dva vtipné okamžiky, jinak bych tohle dílko nasměroval mezi odpad a jednu jedinou hvězdičku :o)) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Do některých kin byl film doručen pod názvem Sydney White and The Seven Dorks. (HappySmile)
  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)

Reklama

Reklama