Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Recenze (207)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16,5miliónaTržby USA $11,892,415Tržby Celosvetovo $13,620,075Tržby za predaj DVD v USA $6,783,839 //počet predaných kusov 358,003 ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Filmy ze studenstkého prostředí mne vždycky bavily a tudíž se i rád na ně koukám. Královna ročníku je oddychová komedie u které jsem se občas zasmál. Mám pouze 2 výtky : 1) obsazení hlavní postavy : "!Herečka má hlavu jako tlustou prdel. Má sestra na počátku filmu tvrdila : "Počkej, ona během filmu bude mít proměnu a bude z ní kočka.... bohužel, NESTALO SE TAK! A za 2) Konec filmu byla jedna velká pohádka. A zavonil zvonec a pohádky byl konec! Z imbecilů se nakonec stali úspěšní, oblíbení, chytří, zbožňovaní lidé...... prostě "studio Kamarád"! ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

50%...Snehurka s profi kladivem, sedm nerdu a blondata husa z patologickeho sesterstva, ktera ma misto kouzelneho zrcadla mistni obdobu libimseti.edu-ano, esteticka meritka se nam demokratizuji:), v zastydle pubertalni campus comedy, ktera strida mista, kdy strkate hlavu pod polstar jako pstros a doufate ve vybuch pumy, ktery tu jejich pastousku srovna se zemi a mista, kdy uznale pokyvujete hlavou nad zdarilou parodii. V pomeru 90:1 :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„No tak, chlapci! Vás je sedem, nás je sedem... čo vám to hovorí?“ – „14.“ Prijateľná bláznivá tínedžerská komédia o „amerických školských spolkoch“ (človeče, skutočne to v Amerike takto funguje?) vyniká okrem vydarených dialógov („Prečo stále spí?“ - „Je z Nigérie, ešte si nezvykol na časový posun.“ – „Aha. To prejde. Kedy prišiel?“ – „Pred troma rokmi.“) a vtipných hlášok („Som v poriadku, moja slezina ten pád stlmila.“), svižným scenárom a sympatickými hereckými výkonmi. Najmä rozkošnej Amandy Bynesovej, ktorú by som veľmi rád videl v porne. Snáď si v nejakom niekedy zahrá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Holka, ty tam zapadneš jako těsnění na hadici." Táta instalatér to skvěle odstartoval, ale pak už je to jen na Sidney a sedmi mimoních. Já jsem tedy zralý filmový divák, takže jsem tušil, že do bárbínovského spolku Kappa Fí Ný nebude nejlépe zapadat holka, která zná comicsy, skvěle hází míč, nechroupe salát, používá svou hlavu, ovládá hasičák, umí pískat na prsty, vyzná se v antivibračních kladivech a nevypadá jako umělá blondýna, která právě prchla z obálky časopisu. Takže překvapení se nekonalo, ale nadšení Sidney bylo nakažlivé, pikle se kuly poměrně zábavně a naučil jsem se skvělá uklidňující slova: Prada, Gucci, Chanel, Armani. Sice nevím, co ta slova znamenají, ale uklidňují mě. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že si Sydney White našla přátele na celý život, ale to že mě sledování toho bude málem stát krk, to jí asi nenapadlo. Já fakt snesu téměř všechno, ale tohle bylo na mě prostě moc a ten konec, kdy zlí dostali co si zasloužili a hodný a utlačovaný loseři zase co chtěli, sice neni nic novýho a já na to byl připravenej a nevadí mi to, ale tady je to fakt chuťovka jen pro otrlý diváky. 1,5* za pár zábavných scén ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žasnem nad kreténskym slovenským distribučným názvom tohto filmu - "Snehulienka to má v paži". Bože, to je trapné. Kto takto przní originálne tituly, by si zaslúžil poriadnu do držky. Inak sa jedná o takú nenápadnú, ale celkom príjemnú, teenagerskú komédiu z vysokoškolského prostredia. Mladá deva Sydney White, sa rozlúči so svojim otcom, stavebným robotníkom a odchádza študovať prestižnú vysokú školu, ktorú pred rokmi úspešne absolvovala jej nebohá matka. Aj keď prvé dni sú pre ňu sklamaním, časom si získa priateľov, stane sa najobľúbenejšou študentkou a najde aj svoju lásku. Typická americká komédia pre teenagerov. ** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská variace na Sněhurku, která nakonec nedopadla tak špatně jak jsem čekal. Jasně, je to průměr, kterej si užijou hlavně náctileté, ale i pro ostatní se tady najde pár dobrejch hlášek. Navíc to rychle uteče a na zabití večera to neuškodí. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Pásová hollywoodská produkce ze školního prostředí. Outsideři vysmívaní elitou, mrcha, co ovládá celou školu, milostná zápletka s obvyklou komplikací v druhé polovině filmu, rozjásaný happyend... však to znáte. Duševní újmu nezpůsobí, ale protože to chvílemi byla spíš nuda než pohodová bezmyšlenkovitá konzumace, jakou od těchto filmů obvykle očekávám, nemá to u mě ani na průměrné hodnocení. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// +moje oblíbená Amanda Bynes, potěší John Schneider, výborné a koukatelné finále, pár dobrých vtipů -dětinský scénář, nehledě na to, že už tu byl tisíckrát, slabší rozjezd, některé postavy fakt trapně napsané/// Dlouho očekávaný film, který jsem si dlouho odkládal. Hádejte kvůli komu? Amanda je pořád (i když taky pořád hraje podobné role) velice příjemná a krásná. Celkem se těším až si vezme nějakou vážnější roli, ale v této poloze ji mám rád. A kdybych si měl vybrat tak romantika jí sluší ještě víc než teen komedie. Samotný film je výhradně pro mladé publikum a komu je víc jak 15 bude chtít film nejspíš vypnout a pokuď tak neudělá, tak o sobě asi začne pochybovat a nebo okolí o něm :-) Brácha například nechápe jak na takovéto filmy můžu koukat. Ale mě se tento žánr líbí a pak přeci jen důvod proč na to koukám už znáte./// Celkem 67%/// ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak asi takhle... Je to typický, romantický brak, u kterého přesně víte jak dopadne už po skončení úvodních titulků. Nicméně v porovnání s jinými komediemi tohoto typu musím říct, že se jedná o nadprůměr. Dokonce o nadprůměr se sympatickými postavami, a to je co říct.;-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle moderní variace pohádky o Sněhurce, byla v podstatě ve své misi úspěšná. Máme zde hodnou Amandu Bynes s koulejícíma očima, zlou, protivnou a namyšlenou blondýnu Saru Paxton, kouzelné zrcadlo nahradil internetový portál s aktuálním pořadím školních krásek, a po vykopnutí hlavní hrdinky z prestižního dívčího spolku, ji "přístřeší" poskytne sedm kluků, stejně jako bylo trpaslíků. A i na otrávené jablko, v podobě hackera, přijde řada Jak to celé dopadne, je každému jasné, ale to vůbec neznamená, že by se u toho nedalo pobavit. Povedlo se a 90.minut se dá příjemně strávit s touhle sympatickou komedií. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Liking this movie, I am most certainly a dork... Ale vážně - i když je to miliontá variace na to samé pořád dokola (z chudé obyčejné dívky se stane princezna, která získá prince a všichni ji mají rádi), je to docela povedené. U několika scén jsem se musela nahlas smát. A taky se mi líbilo to zasazení děje na kampus vysoké školy - proč by se vlastně podobné příběhy měly z většiny odehrávat na střední? Tahle malá změna celkem potěšila. A Amanda Bynes je docela roztomilá, i když pořád dokola hraje podobné role a to naprosto stejným způsobem. ~(2,9)~ ()

Reklama

Reklama