Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (207)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hehe, no nejprve sem si myslel, že se jedná o dívčí kopii Beta Housu, ale poté i přesto, že se jedná o komedii z vysokoškolského amerického prostředí a opět jde o závody spolků, se z toho vyklubala romantická komedie s 21 letou představitelkou, za kterou byste dali celej tátův plat:-) Konec je klasicky přeplácaný romantikou, v celém filmu není ani náznak nahoty či vulgarismu, komediální složka vás pobaví, ale nerozesměje, ale přesto to jako celek působí velmi mile. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

Reklama

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Klasická komedie z prostředí vysoké školy,kde běhají tupé blondýny,nagelovaní blbouni a pár dalších individuí. Ale narozdíl od blondýn,které jsou všechny tak dementní až to sere a hlavní ''krasavec'' jenom pobíhá a tupě se culí, banda bláznů z polorozpadlého baráku jsou tak neskutečné figurky až to opravdu působí vtipně. Nebýt těchto karikaturních postav tak celý film působí jako obyčejný náborový film do těch jejich přiteplených spolků. Jo a Amanda Bynes vypadá jak napuchlý meloun. 50% ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Jasně, trošku klišovité téma konfrontace outsiderů s elitou, kdy ousideři samozřejmě vyhrajou. Asi jsem měl nějakou divnou náladu, ale já se v tom filmu celkem našel. Navíc, hodnotím v rámci tohoto typu filmů vysoký naprůměr, a proto hodnocení jaké můžete vidět. Mě se to líbilo - no co, holt jsem mimoň, ale já se u toho bavil :) P.S. Ten slovenský název je ale opravdu bravurní. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Neptejte se mě jakým nedopatřením jsem se dostal k tomuhle filmu. Už jen anotace a plakát napovídá, že půjde o jednu z dalších stupidních teenage komedií, jakejch Hollywood produkuje tuny. Tady je ale špatně a já si celou dobu klad otázku, jestli ten film autoři mysleli vážně. Nemůžu se totiž zbavit dojmu, že se na tvorbě filmu velkou měrou podílel nějakej pošahanej geek. V Královně ročníku je nadměrný množství perfektních hlášek, který prostě cílová skupina filmu nemá šanci docenit, a situační komika, postavená na střetu geeků s ostatním světem, si místy nezadá s Big Bang Theory. Dost často jsem se pobaveně usmíval nad (úmyslnou?) debilitou postav/dialogů/přiběhu a až podezřele často jsem se řezal smíchy nad hláškujícími mimoni. To vše je zabalený ve svižně natočeném tuctovém příběhu, kterej poteší sympatickými výkony herců, přehnanou stupiditou a nepotěší občasnými univerzálně trapnými scénami. Vývoj hlavních postav a nevývoj těch ostatních snad u tohodle typu filmu nemá smysl řešit. Mohli by můj pohled na film potvrdit i další příznivci geekovin a humoru suchýho jak troud? Zajímavej komentář: tron ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • Když zpívá Tyler (Matt Long) v knihovně Sydney písničku, je to ta samá, na kterou tančí na plese. (HappySmile)
  • Film se točil na Rollinsově univerzitě. Většinu komparzu tvořili studenti, kteří zůstali během jarního volna. (HappySmile)

Reklama

Reklama