Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr..Hezký spíše holčičí příběh, ve kterém pochopitelně všechno dobře dopadne:) Je poměrně zručně natočený, ale mohlo by to být v mnoha ohledech lepší a momentálních 85% je skutečně až moc. Ale dobře se na to kouká, film nenudí a rychle odsejpá. Když navíc vezmu v potaz, že se jedná o televizní film, mohu udělit i 4****. ()

Shamusss 

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych někoho, kdo se dobrovolně podívá na roztomilý televizní film o baletu, považoval za gaye, ale vzhledem k obsazení Emči mi je jasný, že právě heterosexuální část mužské populace obětovala svůj čas a zhlédla tenhle průměrný, avšak milý film. Na Emmu se fakt skvěle kouká a že je příšerná herečka je věc druhá. I kdyby hrála v bulharské muzikálové retro-komedii, vždycky se na ni podívám. ()

Reklama

JohnVodka 

všechny recenze uživatele

Emma Watson neumí a ještě jednou NE, vážně NEUMÍ hrát. Snaha o zajímavý příběh byla ale u tohoto dramatu jsem se nedočkal ničeho dramatického, žádné gradace, emocí nebo výpravy. Vše okolo je fajn, kamera, kostýmy a scény supr. Ale zkrátka podání toho všeho je tak příšerné že musím říct že Ballt Shoes byla jen ztráta času, který jsem mohl využít na koukání do stropu, kde bych nepochybně vykoukal lepší drama. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej rodinnej televizní film, kterej nemá čím extra zaujmout a jediným tahákem je Emma Watson, která vzhledem ke své roli nic moc herecky světoborného nepředvádí. Není to ani moc o baletu, ani moc dramatické, herci dost přehrávají ( z části asi za to může i ten otravnej akcent) a laciný konec to zabil úplně. Hvězdu za film, hvězdu za Emmu. ()

sovii 

všechny recenze uživatele

Příběh je zajímavě postaven, rozhodně jsem já osobně ještě nic takového nepotkala, ale po skončení filmu ve člověku nezanechá nic hlubšího, i když by se to podle kouzelného prostředí takřka čekalo. Není to uplná ztráta času, rozhodně pro milovníky starší Anglie. Herci podali báječné výkony, vedlejší linie hlavního příběhu nepřekáží zbytku, nijak neruší. Celkově tenhle snímek příjemně hladí po duši a i když ukazuje na splnění všech snů a je jasné, že v reálném životě to není uskutečnitelné, máte pocit, že i vaše sny můžou vyjít. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama