Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

milé malé neškodné rozprávkové. Nenarocny film na oddych - pohodovy vecer. Boze ta Emma ale vyrastla. Je v mojom veku, no vyzera priliz ako velka holka :)).... alebo ju tak krasne nahodili? Vidno, ze i ked je mlada, nejaku tu skusenost s herectvom uz nabrala. Rada vidavam zname tvare, v tomto filmiku tomu nebolo inak. Kopec znamych britskych hercov... Rada som opat uvidela Emiliu Fox /Sylvia/, ktora mi je cim dalej sympatickejsia. ()

JohnVodka 

všechny recenze uživatele

Emma Watson neumí a ještě jednou NE, vážně NEUMÍ hrát. Snaha o zajímavý příběh byla ale u tohoto dramatu jsem se nedočkal ničeho dramatického, žádné gradace, emocí nebo výpravy. Vše okolo je fajn, kamera, kostýmy a scény supr. Ale zkrátka podání toho všeho je tak příšerné že musím říct že Ballt Shoes byla jen ztráta času, který jsem mohl využít na koukání do stropu, kde bych nepochybně vykoukal lepší drama. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej rodinnej televizní film, kterej nemá čím extra zaujmout a jediným tahákem je Emma Watson, která vzhledem ke své roli nic moc herecky světoborného nepředvádí. Není to ani moc o baletu, ani moc dramatické, herci dost přehrávají ( z části asi za to může i ten otravnej akcent) a laciný konec to zabil úplně. Hvězdu za film, hvězdu za Emmu. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Emma Watson sem, Emma Watson tam, hlavním tahounem tohohle filmu nebyla ona, nýbrž nepříliš známá Lucy Boynton v roli Posy, která byla dokonale uvěřitelná, charismatická a roztomilá. Emma Watson mě příliš nepřesvědčila a trochu mě mrzí, že všichni vidí v tomhle filmu jenom ji. Jako celek se totiž jedná o velmi pozitivní a hezký snímek, který je však pro mě zároveň i trochu depresivní. Vždycky ve mně tyhle příběhy vzbudí rozpaky, jelikož jsem vždycky měl stejné ambice, jako hlavní hrdinky, jen v trochu jiném oboru a nedaří se mi tolik, jako jim :-). ()

sovii 

všechny recenze uživatele

Příběh je zajímavě postaven, rozhodně jsem já osobně ještě nic takového nepotkala, ale po skončení filmu ve člověku nezanechá nic hlubšího, i když by se to podle kouzelného prostředí takřka čekalo. Není to uplná ztráta času, rozhodně pro milovníky starší Anglie. Herci podali báječné výkony, vedlejší linie hlavního příběhu nepřekáží zbytku, nijak neruší. Celkově tenhle snímek příjemně hladí po duši a i když ukazuje na splnění všech snů a je jasné, že v reálném životě to není uskutečnitelné, máte pocit, že i vaše sny můžou vyjít. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama