Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Milé, chutné, čarovné, trochu dojímavé, trochu idylické, trochu zábavné i romantické... Vyložene ženský film pre potechu duše. A absolútna povinnosť pre všetky ženy, ktoré si v zime schúlené pod dekou s horúcim kakavkom v ruke s radosťou aj po piaty krát pozrú Malé ženy. Toto je presne ten druh filmu, ktorý zahreje spolu s kakavkom :-) ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Vím, že by se TV filmy měli hodnotit jinak než ostatní filmy, režiséři tu přece jen mají málo prostoru a hlavně času. Proto je asi tak málo kvalitních Tv filmů, avšak tenhle je vyjímkou. Oblíbit si hlavní trio slečen není problém, osud každé z nich je uveden, tak že to na vás zanechá dojem. Každá z nich má dostatečné charisma, aby vás zaujala. Celý film je propleten takovou tou pohodovou atmosférou sobotního odpoledne, kdy toho není moc co na práci tak si pustíte film jako je tenhle. A právě neustálá "pohodová" atmosféra kazí momenty, kdy hlavní hrdinové pohodu moc neprožívají. Snímku ještě ubírají na kvalitě takové věci jako klišé konec, rychlost s jakou hrdinky přišli k tomu hlavnímu - tanci. Ale to vše jsou nevýhody toho že je to určeno jen pro televizi. Není to skvělý film, ale na to že to mělo možnosti prachobyčejného prodlouženého dílu nějakého TV seriálu je to mimořádně dobrý a nenáročný snímek, který stojí za to zhlédnout. 80% ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné, milé, dobře končící × občas přehrávané. Emma Watson byla důvodem, proč jsem se na tento film dívala. Právě ona mi přišla, že trochu přehrávala a že se děj točil jen kolem její postavy. Film o uskutečnění svých snů, buď ze své sobecké touhy po úspěchu či kvůli pomoci druhým. Děj občas drhnul, ale i tak to byla hezká podívaná. Na vánoční sváteční den pohodový film. ()

Kate... 

všechny recenze uživatele

Opravdu je velká škoda, že jako TV film postrádá potřebnou délku, díky které by se některé situace daly pořádně rozvinout. Ale jinak moc pěkné drama, jehož děj se odehrává v krásném prostředí. Co se týče herců, myslím, že není moc co vytýkat, spíš naopak, herci své role ztvárnili skvěle, obzvlášť Lucy Boynton hrající Posy. Jak rychle ten film uběhnul, bohužel... ()

Seev 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý způsob, jak strávit nedělní odpoledne - s Emmou, Marcem a v neposlední řadě Emilii. Příběh tří dospívajících a dvou dospělých silných žen (muži v tomto filmu pouze sekundují) o sebeprozazení poddaný tak, že věříte každé gesto. Kéž by i česká televizní produkce dosahovala alespoň poloviční kvality. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama