Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

katasta 

všechny recenze uživatele

Film naprosto o ničem a hraní Emmy Watson mi přijde taky dost tragický. Kvůli vysokému hodnocení jsem se na Ballet Shoes docela těšila, krom toho sem chtěla Emmu vidět i v něčem jiném než v Harry Potterovi. Nějak se tu ale nedokázala zbavit výrazu Hermiony, byla děsně nepřirozená a ty dvě malé neznámé herečky hrály lépe než ona. Na celém filmu se mi nejvíc líbila Yasmin Paige, a tim to bohužel asi tak končí. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, co si budeme povídat.... vlastně to není ani o herectví, ani o baletu.... ta třetí hvězdička je tak nějak spíš za celek a kostýmy. Potenciál to má rozhodně zajímavý, ale to zpracování je takové nijaké. Na to, kolik je tam postav, to mohlo být poněkud delší, což jak jsem koukal, není jen můj názor, a zase tak často si to nemyslím, mnohé filmy bych spíš zkrátil. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

Slibně začínající, leč přece jen dosti chabý pokus o staromilsky anglický pohádkový příběh, se spoustou sympatických vedlejších postav, které ale nemají zdaleka tolik prostoru, kolik by si zasloužily. Místo nich se film věnuje třem protivným nánám Fosíliovým a jejich nezáživné cestě za splněnými sny. Emma Watson je tady evidentně jenom kvůli svému jménu, protože po herecké stránce na svoji roli vůbec nemá a ani se do ní typově nehodí. Kdyby se scénárista vybodl na fakt, že adaptuje jakousi slavnou dětskou knížku, stmelil trochu ten epizodní děj, ignoroval otravné hlavní hrdinky a zaměřil se víc na skupinku Sylviiných nájemníků, mohly být Baletní střevíčky přesně tím příjemným a pohodovým zážitkem, který jsem tak horlivě očekávala. Bohužel. Hroutit se z toho zklamání určitě nebudu, ale vidět už to nikdy nechci. ()

Judas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který neurazí a ani délku autoři nepokazili. Emma Watson pouze potvrzuje, že pěkná tvářička není vše, k čemu je, že se na ní pěkně kouká, když neumí hrát. Její přehrávání působí komicky i v divadle a to už je co říci. To její kolega z HP Daniel Radcliffe se v December Boys předvedl v lepším světle. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr..Hezký spíše holčičí příběh, ve kterém pochopitelně všechno dobře dopadne:) Je poměrně zručně natočený, ale mohlo by to být v mnoha ohledech lepší a momentálních 85% je skutečně až moc. Ale dobře se na to kouká, film nenudí a rychle odsejpá. Když navíc vezmu v potaz, že se jedná o televizní film, mohu udělit i 4****. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)
  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)

Reklama

Reklama