Reklama

Reklama

Sedm přátel z vysoké školy se potkává na svatbě na pobřeží, kde si dva z nich řeknou své Ano. Svědkyně však měla s ženichem vášnivou aférku... Lila Hayes (Anna Paquin) a Tom McDevon (Josh Duhamel) se poprvé setkali na vysoké. Oba se stali součástí kruhu blízkých přátel, kteří sami sebe nazývali Romantiky. Šest let po ukončení studií chystají Lila s Tomem svatbu a při této příležitosti se všichni Romantici po letech znovu setkávají. Nevěstina spolubydlící z vysoké Laura Rosen (Katie Holmes) jde Lile za svědka. Jenže Laura má před svou kamarádkou tajemství – Laura měla aféru s Tomem v době, kdy už chodil s Lilou. A zdá se, že jejich city stále ještě nevychladly. Ve svatební den tak s přibývajícím alkoholem vylézají kostlivci ze skříní. Lilin bratr Chip (Elijah Wood) se například z nenadání přizná, že mu Laura nedá spát. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (56)

anusha 

všechny recenze uživatele

do lubiveho indie pozlatka zabalena sracka co sa ta tvari ze rozumie ludskym vztahom. nesympaticka katie holmes (inokedy ju mam celkom rada) presviedca ze je vasnivejsia a zabavnejsia ako anna paquin (??) .. nevinim ju ze to neuhrala ved ako by aj mohla. nelogicke a vrcholne nepacive. na celom filme ma najviac zaujali svadobne saty na konci :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Komédia? Nežartujte... sladkobôľna melodráma ako vyšitá, až na to, že ani jediná postava ma neoslovila ani nezaujímala. A niekoľko z nich by si zaslúžilo poriadne vyfackať. Možno by konečne prestali fňukať, pitvať minulosť a kopať do mŕtveho psa. Asi to má fungovať ako sonda do ľudských vzťahov, ale na mňa veru nezapôsobila, iba vyvolala totálne znechutenie. Poučenie z filmu pre tých, ktorí to nevedeli doteraz - nerobte žiadne rozlúčky so slobodou a stretnutia s bývalými po rokoch poslednú noc pred svadbou! Inak budete všetci na šrot, z alkoholu aj náhle prebudených sexuálnych pudov. Za druhé, obavy zo záväzku sú namieste, ale nechytajte paniku tesne pred obradom - mali ste hromadu času premýšľať a v tom čase už máte dávno vedieť čo si beriete a prečo si to beriete. V opačnom prípade ste blbec ;-) ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film plných klišé – takých typických amerických! Príbeh je síce zaujímavý, ale je to pokazené s opakujúcim sa popíjaním. A ešte k tomu prípadné ťahúne celého filmu, ako K. Holmes, A. Paquin a J. Duhamel dávajú podpriemerný výkon. Osobné hodnotenie: 66% (*) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak tady většina hodnotitelů říká, je to opět potvrzení toho, že Katie Holmes od Dawsonova světa prostě nehraje, je až neuvěřitelný, jak dokáže ve všech filmech zahrát se stejným ansámblem grimas a úšklebků - chvílema jsem fakt čekal, že z ní vypadne "musím najít sama sebe Dawsone"....na druhou stranu (když pomineme toto), docela zajímavá analýza lidských vztahů a celé je to vlastně taková "prověřovací zkouška" - zůstane ten kostlivec ve skříni??..........................moje hodnocení = 6 z 10. ()

erapo 

všechny recenze uživatele

V prvom rade nevie hrať. Kto? Katie Holmes! Pred koncom sa uberali moje myšlienky smerom, že dejovú niť by som potiahol úplne iným smerom, myšlienka "klubu romantikov" ma dosť zaujala a určite by sa z nej dalo ťažiť, a preto som nerozumel prečo sa tvorcovia uchýlili k takejto alternatíve. Ale čím ďalej som rozmýšľal, tým viac mi paradoxne táto snímka dávala zmysel. Ešte dodám, že hudba super, kamera niekedy dosť skákala a kazilo to u mňa dojem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V snímke odznie kultová hláška "Nejsem sice kovboj, ale jsem pořádnej hřebec." zo slávneho filmu Polnočný kovboj (1969). (Autogram)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2010 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Původně byla do filmu obsazena Liv Tyler. Nahradila ji ale Katie Holmes. (HappyTez)

Reklama

Reklama