Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (487)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tento film se mi velmi zamlouval, především díky střípkovitým příběhům různých lidí, které do sebe ze začátku zjevně nezapadají, ale postupem času jsou všichni propojeni. Tento typ romantických filmů mám nejraději. Takže toto je další povedený z nich. Jediné, co mi vadilo, bylo to, že to byl zrovna příběh o dni sv. Valentýna, který já jako nějaký svátek vážně neuznávám a přijde mi jen jako komerční tah všech firem zabývajících se přáníčky, kytkami atd..Jinak nemůžu nic jiného vytknout. *SPOILER* A nejvíc mě překvapilo, jak jsem na závěr zjistila, že Bradley Cooper tu hrál homosexuála...na to bych vážně nepřišla :) ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vyložená oddychovka, který jistě neurazí, ale také zvlášť nenadchne. Stále jsem mě pocit, že jde o pokračování Lásky nebeské, spoustu postav, spoustu propletených milostných příběhů. Jenže již zmiňovaná Láska nebeská nastavila skoro nedosažitelnou laťku a Valentine´s Day se k ní nedokázal ani nepřiblížil. Všechny charaktery jsou načrtnuté jakoby napůl a ukrutných 125 minut neposouvá děj nijak moc dopředu. Volím lehké 3 hvězdičky... ()

Reklama

zablaga 

všechny recenze uživatele

Chcete napodobniť Love Actually, pričom vám ujde scenár, takmer žiaden príbeh či niečo milé...Nahádžete tam dobrých hercov a keď bude film vraj veľa stáť, musí aj za veľa stáť?!?( To sa mi podarilo). No aspoň užívatelia čsfd, nie sú slepí:) Nie je to odpad, je to tak medzi 1-2 hviezdičkami, no je to rozhodne slabota.. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská; Paříži, miluji Tě; New Yorku, miluji Tě a nyní i Na. sv. Valentýna - čtveřice současných snímků, které propojuje motiv mnohopostavové romantiky. Čtyři mozaiky, na jejichž srovnávání se dají krásně vysledovat rozdíly v chápání moderní romantiky na starém a novém kontinentě. Zatímco první dva jmenované, tedy evropské příspěvky, se zařadily na vrchol romantického žebříčku, druhé duo bývá považováno za nepovedenou americkou snahu dostihnout současnou evropskou zamilovanou scénu. Evropští tvůrci sázejí na civilní příběhy obyčejných lidí, pravou bláznivou zamilovanost předvedených na silných kulisách nenapodobitelné vánoční atmosféry, resp. krásy Paříže. Nebojí se naplno a často ukazovat emoce, sáhnout po ubrečených písních, ba dokonce využít přehnané trapnosti. Na krátkém prostoru vytvoří postavy, o nichž nevypovídá minulost, ale jejich současné chování. Postavy, které chybují, nepůsobí vykonstruovaně a na diváka působí živým, nikoli umělým dojmem. Jednoduše vytvoří něco co je velké, nezapomenutelné, ale hlavně citlivé a dojímavé. Američtí tvůrci se naopak sázejí na silné dialogy, důležitost každé jednotlivé scény a v neposlední řadě na závěrečné překvapení diváka. Nahazují nitky, ukazují kousky skládačky a na konci nechávají diváka, aby sám porovnal své předpoklady s konečným rozřešením. Zápletka jednotlivých příběhů se tak smrskne na seznámení, náznak a konec. Zbytek působí jen jako zbytečná vata. A to je i problém Na sv. Valentýna. Jednotlivé příběhy postrádají živost. Místo přirozených dialogů posloucháme patvary jak z PR oddělení, civilní postavy jsou nahrazeny vyumělkovanými herci a zápletka, pokud není úplně zbytečná, je jen čekání na poslední dílky, které do skládačky zapadnou. S tímhle nezmohl nic ani Garry Marshall, který se nejspíš stal vězněm vlastního štábu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tolik hvězd pohromadě, teeeda. Je fakt, že jsem to ze začátku nemohla rozdýchat a mírně jsem se zapletla do děje. Naštěstí jsem ale silnou většinu herců znala a tak jsem se po chvíli zorientovala. Kdo se mi tu líbil nejvíce, byl Ashton Kutcher a Jennifer Garner. Ostatní herci byli také na úrovni, ale nijak zvlášť mě nepřekvapili. Film mi lehce připomínal Lásku nebeskou a Až tak moc tě nežere...od všeho trochu. Jen zde bylo pár hloupých scén SPOILER!!!(např.: Když A. Kutcher přemlouvá zaměstnance letiště, aby mu prodal letenku. Ten tvrdě odmítá. Ashton řekne, že žena za kterou chce jít je jako sluníčko a rázem letištní zaměstnanec letenku Kutcherovi dá a to rovnou zadarmo). ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama