Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 1

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (487)

bassator 

všechny recenze uživatele

Film kde se vždy ukáže Julia Roberts už z principu ubírám minimálně hvězdičku, protože tato herečka má už po sezoně a jsem na ní víc než alergický. A pokud se k ní přidá klasický americký komerční předvídatelný a přeslazený příběh je mi z toho skoro až na ... . No za pár hereckých minipříběhů neohodnotím odpadem... - 35% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová procházka panoptikem made in Hollywood, jejíž vznik ospravedlňují tři věci. 1) nejlepší role Ashtona Kutchera mimo souložení s Demi Moore, 2) objev sex-appealu Jennifer Garner, 3) must-see dvojka Taylor-Taylor, jejíž scény doporučuji všem na spravení nálady po libovolném dílu Twilight ságy. Kéž by měl takový nadhled i David Slade... ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Ne! Rozhodně se nepřidám ke zdejší hysterii a neodsoudím výbornou oddychovou romantickou komedii jenom proto, že "to není Láska nebeská". Valentine's Day má plno opravdu dobrých komediálních momentů a skrytých narážek a pokud máte alespoň trochu zdravého nadhledu, tak si snímek veterána Garryho Marshalla s opravdu hvězdným obsazením náležitě užijete. Pokud "svátek všech zamilovaných" nemáte rádi, doporučuji uspořádat podobnou oslavu jako Jessica Biel a Jennifer Garner s vybíjením zlosti na kartonovém srdci naplněném sladkostmi, no a pokud jste zapšklý filmový kritik, tak Vám bohužel není pomoci. PS: Vidět Patricka Dempseyho v roli padoucha je vskutku filmová lahůdka! ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Planet Romcom Hollywood meets Planet Los Angeles. Výsledek? Celé to zamilované cvrlikání je ještě bezelstnější, ještě cukrkandlovější, ještě naivnější a ještě optimističtější. Což nakonec nevadí, protože Garry Marshall a jeho all-stars team dokázali vykřesat tak dokonale romantickou atmosféru, že všechny Přestupné roky, Trable v ráji a Morganovi najednou působí jako temná a odměřená dramata. Škoda toho, že eskapády některých párů prostě nudí a nebaví, bez nich by si Valentýn u mě určitě dojel pro 4 srdce, pardon hvězdičky. 70% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Valentýn začíná v nadšeně jásavém duchu, všichni se těší na večer, probouzejí se vedle svých lásek a užívají si Den zamilovaných. Pozitivní úvod navnadí opravdu výborně, jenže jak se začnou různé linky komplikovat nebo naopak vyjasňovat, začne tempo povážlivě drhnout. Kdo nezaváhal, to jsou komplet středoškoláci (nečekaně hlavně Taylor Swift) a senioři, kteří si to s elegancí namířili ke staromilskému závěru. U dospělých v produktivním věku a centru dění to ale občas povážlivě drhne. Ať už u nepochopitelné Jessicy Alby, přestřelené Jessicy Biel nebo zmatené Jennifer Garner (vím, že romantické komedie jsou i o nadsázce, ale tohle se za jeden den stihnout nedá ani právě s onou nadsázkou). Kdo získává body nahoru, to je samozřejmě rozzářený Eric Dane, sympaticky nenápadná Julia nebo Patrick McLiar Dempsey. Možná je škoda, že se z Valentýna po zvážení všech pro a proti nakonec stal čirý průměr. Kdyby film skončil průšvihem, mohl bych ho považovat za omyl. Takhle je to vzhledem k vysokým očekáváním jenom pořádné zklamání. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama