Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 2

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 2

Recenze (487)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Deň sv. Valentína, teda 14. február je podľa mňa len komerčný sviatok, o ktorom sa to síce vie, ale ľudia akoby sa ho nechceli zbaviť, lebo je to aj sviatok lásky, čo je veľmi krásne, no zneužíva sa na rôzne darčeky a komerciu okolo. Tento film bol len obyčajnou kópiou britského filmu Láska nebeská, akurát prerobeným na túto tematiku. Ďalším vážnym prehreškom sú pre mňa absolútne nezaujímavé príbehy, ktoré sú síce často prestrihávané, no žiadna dobrá atmosféra v nich nie je. Nepáčil sa mi ani jeden z tých umelých príbehov a navyše film nemal ani pamätné momenty, pre ktoré by som si naň mal spomínať. Vlastne možno jeden, to požiadanie o ruku pri rannom vstávaní, no tým pádom hneď stratil originalitu, takže nám chlapom zostáva len zas vymyslieť niečo nové. Mierne ma vyviedli z miery, keď som počul, že pes vo filme mal meno Puškin, prišlo mi to k tomu známemu Rusovi neúctivé, tiež tie homosexuálne veci neviem doceniť. Ako vidno Američania nám už pomaly vytvárajú nové hviezdičky, tu ich rovno spojili do páru. Myslím Taylor Swift a Taylora Lautnera, to sú také tie pretlačované hviezdičky, ktoré buď zažiaria a budú sa chviľu držať a zarábať veľké peniaze a tvoriť gýčovú kultúru alebo ich zas niekým novým pre pubertiakov nahradia. Toto mala byť komédia, no mňa nebavila, človek by tomu kvôli tej krásnej téme lásky chcel dať viac, no ani ten koniec nebol šťastný pre všetkých, čo možno nie je aspoň nasilu a je to realistickejšie, než keby to mal byť okopírovaný koniec z Lásky nebeskej, ale tomuto to body nedodalo, preto sa do toho radšej nemali púšťať. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ku dokonalosti štýlovo podobnej LÁSKE NEBESKEJ, a to hlavne po stránke scenáristickej, má tento film ďaleko. Aj tak však vie vykúzliť príjemnú zamilovanú atmosféru, plnú síce kýčovitých, ale pôsobivých scén. Na Valentína by to bolo možno aj za maximum. Teda záleží od vašej našej aktuálnej situácie. Veď viete, že láska nás neobklopuje stále. Hoc by to bolo naozaj príjemné. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení. Na sv. Valentýna je kopie Lásky nebeské jako hrom, ale vůbec mi to během promítání nevadilo. Bavil jsem se celé dvě hodiny a když už byla nudná pasáž bylo aspoň na co koukat např. na Biel, Alba či Hathaway. Casting musel být neuvěřitelně drahý, že si to snad nechci ani představit. Tolik hereckých hvězd jsem dlouho u jednohu snímků neviděl. Někdy je tona škodu, že ve snímků je tolik postav. Už se docela těším na druhé pokračování. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Film jsem si spustil s očekáváním, že to bude něco jako Love Actually. A to se ve výsledku naplnilo... ALE! Kvalit Love Actually to nedosahuje (i když to se dalo čekat). Humorné to bylo, ale chyběla tomu taková ta britská hravost a svižnost. Tu však Valentine's Day vyvažuje typicky americky laděnou romantikou. Líbilo se mi proplétání jednotlivých příběhových linií postav a jejich následné rozplétání. Každá linka měla svoje místo a rozhodně jsem neměl pocit, že by nějaká byla navíc a nebo byť jen trochu ošizená. Ve výsledku jsem spokojen, ale přeci jen bych od takhle hvězdně obsazeného filmu čekal ještě trochu více. 3,5* ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5,6/10] | me: Oddychovka plná lásky a sklamaní v množstve rozličných vzťahov rôznorodých párov medzi ktorými sa vždy nájde nejaké to (nečakané) puto. Vhodné (resp. odporúčané) na návštevu kina vo dvojici :). Miestami príliš sladké a super-romantické (ako to už býva zvykom v týchto našich USA-romantic-comedies), inokedy svižne vtipné a trefné. Väčšinou však celkom príjemné a to hlavne vďaka dobrému hereckému obsadeniu. Každý si tam nájde to svoje. Ja som si (opäť) našiel Jessicu Albu :) ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama