Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 2

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 2

Recenze (487)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Nemůžu překonat ten pocit, ale připadá mi to, jako napodobování Lásky nebeské. Nejen těmi paralelními příběhy o lásce, ale i těmi jednotlivými příběhy. Na druhou stranu je pochopitelné, že každý příběh už byl povězen, takže jen záleží na jeho zpracování. A tady mě to nějak nepřesvědčilo. Navíc jsem hrdinkám vůbec "nefandila".. Natolik mě to nevtáhlo do děje. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o americku Lasku nebesku sa nepodaril. Prirodzenost a vtip nahradili totalnou neoriginalitou v jednotlivych zapletkach a hlavne neznesitelnou nudou. Najviac mi tu chybaju skutocne vydarene vtipy (zasmial som sa len dvakrat, co je zalostne malo) a nejaka necakana pointa (prakticky vsetky som po chvily spravne odhadol). Namiesto toho sa autori snazia za kazdu cenu natlacit divakovy do hlavy romantiku prvoplanovymi prostriedkami az mi z tej supersladkej atmosfery bolo na zvracanie. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Americký pokus o Lásku nebeskou se samozřejmě nezdařil, ale to tušil každý, protože Láska nebeská je přece absolutní ikonou romantických filmů. Avšak nehodlám tu Na sv. Valentýna odsuzovat a házet ho hned kamsi do žumpy nepovedených filmů. Mě se to líbilo. Naprosto hvězdné a téměř kompletně skvělé herecké obsazení. Jednotlivé příběhy na začátku působily dost nestabilně a vypadalo to, že se film jako celek rozpadne. A najednou ... BUM!!! Ono to začalo fungovat a příběhy do sebe začaly zapadat jako dílky puzzle. Paradoxem je, že nejtrapnějším párem mi přišel Lautner a Swift, ale při jejich učinkování jsem se (hanba mi ...) dost nasmál a říkal si, jak je ta holka blbá. Nesmím opomenout soundtrack, který skvěle sekundoval ve scénách. Zkrátka Na sv. Valentýna nikdy nebude žádný superhit svého žánru či dokonce ikona, ale mě to celkem dostalo, uvolnil jsem se a zasmál ... a to je pro mě hlavní, takže 4* (75%). ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Katherine Fugate .. Let’s get naked! _ Pár Hollywoodským producentům musí veleúspěšná a velevynikající Love Actualy ležet velice nízko v žaludku. Tak se zvolil jiný, romantikou obdařený den a rozjela se mozaiková story propletených osudů, kterou dostal na starost veterán cukrování po americku, Garry Marshall. Až jsem se průběžně do vymezeného světa trochu dostal a ubylo úvodního otravného vypichování, o který to sváteční den vlastně jde, začal jsem se místy i bavit s tím, že několik vtipů či linií je podařených. Omezující je, že se vše musí stát v "ten jeden den" a tak je na nějaký vývoj buť málo prostoru nebo se vývoj dění stává až nemožným. Přesto, ovšem s velkým odstupem, se k snímku rozhodně vrátím a momentálně si ho usadím do poměrně lehce stráveného nadprůměru. 65%. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Dvouhodinová procházka panoptikem made in Hollywood, jejíž vznik ospravedlňují tři věci. 1) nejlepší role Ashtona Kutchera mimo souložení s Demi Moore, 2) objev sex-appealu Jennifer Garner, 3) must-see dvojka Taylor-Taylor, jejíž scény doporučuji všem na spravení nálady po libovolném dílu Twilight ságy. Kéž by měl takový nadhled i David Slade... ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 110,5 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 216,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama