Reklama

Reklama

Na sv. Valentýna

  • USA Valentine's Day (více)
Trailer 2

Sledujeme příběhy téměř dvou tuctů lidí, kteří během tohoto svátečního dne prožívají romantické chvíle, nebo trapný neúspěch. Mezi účastníky je například květinář Reed, který právě požádal svou půvabnou přítelkyni Morley o ruku. Jeho nejlepší kamarádka, učitelka Julia, zůstává na Valentýna sama, její přítel kardiolog Harrison odjíždí pracovně do San Franciska. Nadšení svých romantických spoluobčanů nesdílí sportovní redaktor Kelvin, který byl "sesazen" do společenské rubriky a nyní je nucen chodit po městě a dělat rozhovory se zamilovaným obyvatelstvem. Jedním z dotazovaných šťastlivců je i Reed. Díky televiznímu rozhovoru míří do jeho květinářství davy zákazníků. Harrison u něj objedná dvě kytice, jednu pro svou ženu Pamelu, druhou pro Julii, v tu chvíli Reedovi dochází, že jeho kamarádku čeká velké zklamání. Do květinářství přichází i malý chlapec Edison, který kupuje květiny pro svou lásku. Jeho matka je pracovně v zahraničí, a tak chlapce vychovávají prarodiče, Edgar a Estelle, kteří se i po padesáti letech manželství hluboce milují. Den sv. Valentýna se chýlí ke konci a na losangeleském letišti přistává letadlo, kterým přilétá Holden. Během dlouhého letu se seznámil s Kate, důstojnicí americké armády, která se vrací z dlouhé mise domů na pouhý jediný den. Domnívá se, že Kate letí navštívit svého přítele, pravda je ale jiná, Kate letí za svým synkem Edisonem. (TV Nova)

(více)

Videa (21)

Trailer 2

Recenze (487)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +obsazení, a kupodivu většina herců (i když na menším prostoru) hraje výtečně, některé známější písničky potěší, pár momentů je hezkých a dvě scény jsou zábavné (plánovaný sex, zamilovaný klučina) -lásky je tu až moc, sex tu ale nehledejte, sranda, zábava a vtip se až na výjimky vytratili/// Být tvrdý kritik, tak si podle mě film nezaslouží víc jak 40%, ale to já naštěstí být nemusím, proto si to ohodnotím tak jak já chci a jak si myslím. Je to hezký film a spousta scének a momentů vás potěší a po duši pohladí. Netrvá dlouho a do postav se vžijete. Úkol je to pro filmaře dost těžký, přeci jen aby si divák zvykl na postavu chce to trochu čas a zdejší postavy na to mají pár minut aby si vás získali. Kupodivu se tak ale děje a teď bych rád jmenoval kdo mě překvapil nejvíce: Anne Hathaway, Jamie Foxx, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane, Hector Elizondo, Topher Grace, Emma Roberts, Carter Jenkins, Julia Roberts, Ashton Kutcher a Jennifer Garner, teď přejdeme ty co hrají standartně nebo nijak nevyčnívající a napíšu kdo mě spíše nepřesvědčil: Patrick Dempsey, Jessica Alba a to je vše. Myslím dobrá vizitka, co říkáte? Herce jsem si opravdu užíval. O něco méně už samotný děj, který jsem až na pár momentů přijímal vlažně. Škoda, chtělo to víc emocí a víc humoru. Ale co, svůj účel to splní dokonale. Jen nechci vidět ty, co na to jdou sami, nebo je doma nikdo nečeká. Ti asi schytají pořádnou dávku deprese./// Celkem 73%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Ano, jistě, není to Láska nebeská. No a co? Vůbec to nebylo špatné. Herecké obsazení je opravdu výborné, jak to u typů těhle filmů chodí, jsou tam více či méně zajímavé postavy, tady mi ale přišli tak něják vyrovnané a na ty, které mě nudili (zda tam vůbec byli) si teď nevzpomínám. Vyčetla bych tomu pouze to, že tam bylo až moc postav, některé jsem si nedokázala zapamatovat do konce filmu. Dvojce Taylor a Taylor byla opravdu vtipná. 4* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $52miliónovTržby USA $110,485,654Tržby Celosvetovo $217,569,328Tržby za predaj DVD v USA $18,690,621 //počet predaných kusov 1,166,994 ║ Režisér Garry Marshall je už dosť obohratý svojími romantickými filmami, dohromady nedokáže nič nové ponúknuť a snaha napodobniť perfektnú Anglickú Lásku nebeskú ide absolútne vedľa. Možno keby ubral na tých súbežne odvíjajúcich sa príbehoch a vypustil hlavne neskutočné otravné dvojice(Patrick Dempsey-Jennifer Garner a Taylor Lautner-Taylor Swift), tak by to možno bola aspoň milá oddychovka ale k tomu tu máme ďalších nevýrazných hercov ako Jessica Alba a Ashton Kutcher, ktorých úlohy nič moc nedajú. Aspoň nejaké prim úlohy si tu odbili a dej mierne povytiahli na znesiteľnejší Bradley Cooper(ten záver si mohli tvorcovia odpustiť), Julia Roberts, Topher Grace, Hector Elizondo a George Lopez. Ale aj tak skoro bezvýznamná zbytočnosť. /videl v kine: 50%/ ...záver filmu mi to horko ťažko vytiahol na dosť slabé 3hviezdičky ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický americký romantický film, ktorý má pár silných a pár slabších miest, a ktorý funguje ako celok len kvôli kavalérií sympatických hercov, ktorý vedia navodiť to správne iskrenie. Ale aj medzi nimi sa nájdu tý, ktorý vyčnievajú - Topher Grace a Anne Hathaway a Ashton Kutcher s Jennifer Garner. Sledovať tieto dvojice bolo jednoducho potešením a na mňa pôsobili najúprimnejším dojmom. Inak veci typu, musíme počkať zo sexom, homosexualita, detská a starecká láska, je podávaná na mňa až príliš silene. Možno to robí fakt, že je tam jednoducho až priveľa postáv, ktorých prepojenie mi nesedelo. Ale inak je to naozaj fajn oddychovka. Marshall vie ako nabudiť emócie a ako z nich vyťažiť čo možno najviac. Síce sa nejedná o žiadne majstrovské dielo a rozhodne film zapadne prachom, hneď ako sa vyrobí ďalší film z podobnou tématikou, ale v súčastnosti tento kúsok uspokojí hádam každého, kto raz ľubil a bol ľúbený. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o americku Lasku nebesku sa nepodaril. Prirodzenost a vtip nahradili totalnou neoriginalitou v jednotlivych zapletkach a hlavne neznesitelnou nudou. Najviac mi tu chybaju skutocne vydarene vtipy (zasmial som sa len dvakrat, co je zalostne malo) a nejaka necakana pointa (prakticky vsetky som po chvily spravne odhadol). Namiesto toho sa autori snazia za kazdu cenu natlacit divakovy do hlavy romantiku prvoplanovymi prostriedkami az mi z tej supersladkej atmosfery bolo na zvracanie. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (25)

  • Julia Robertsová (Kate Hazeltine) dostala v přepočtu na slova za každé slovo, které ve filmu řekla, 12 000 amerických dolarů. Za svůj zhruba šestiminutový výstup ve filmu dostala v přepočtu 54 milionů korun. (Pepy)
  • Na konci filmu spomenie Julia Roberts (Kate Hazeltine), že raz nakupovala na slávnej Rodeo Drive, ale bola to veľká chyba. Je to narážka na Pretty Woman (1990), kde hrala. (Wargoo)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Bradley Cooper je k sežrání

Bradley Cooper je k sežrání

15.02.2010

Každý druhý producent v Hollywoodu chce do svého filmu Sama Worthingtona... a ti ostatní chtějí Bradleyho Coopera. Po tomhle víkendu, kdy Na sv. Valentýna utržilo 52 milionů dolarů a připsalo si tak… (více)

Reklama

Reklama