Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dokud Vanessa Anne Hudges bude vypadat tak roztomile a Zac Efron bude zvládat tóny, pohyby a pomrkávání na holky u televize, tak to rozhodně nebude špatné. Rozhodně film pro velmi mladé diváky, ale jako dopolední přesnídávka to snad neurazí nikoho. Logika a vše okolo ní šlo od první minuty pryč a romance s happyendem se jako vždycky ke konci podaří. Oproti jedničce šla motivace postav trochu do háje, ale některé písničky ujdou. Avšak jen malá rozcvička Zaca Efrona před Hairsprayem.... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

U prvního Muzikálu ze střední se dalo mluvit ještě o nějakých hereckých výkonech navázaných na alespoň průměrný scénář. Následný děj je ale totální pitomost, která je skutečně vhodná jen pro pubertou nadané jedince. Dialogy, chování postav i celá logika děje jede jak podle osnovy z učebnice, ale navíc ještě totálně stupidním způsobem. Jediné, co opravdu oceňuji a před čím se skláním jsou taneční čísla, která vypadají skvěle a náročně a jsem si jistý, že jejich secvičení muselo dát pořádně zabrat. Stejně jako u prvního dílu tak ani u dvojky nejsou úplně špatné songy, přestože hitovka není žádný a do paměti se nejspíš taky nezapíšou. Také prostředí zvolené na natáčení je opravdu dost oku lahodící. ()

Reklama

Amgis 

všechny recenze uživatele

Děj je bych řekl trošku lepší jak v jedničce. Ovšem bych řekl malinko horší písničky. Ale jako obvykle u mě tento film jde nahoru kvůli herečce Vanesse Anne Hudgens (zkrátka dokonalá holka mít takovou holku co se chová jak ta postava ve filmu a vypadá jak ta postava z filmu, tak by to bylo superrrrrrrrrr!! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oops!… I Did It Again aneb jak jsem se nepoučil a podruhé se utopil ve stejné řece. O tolik horší než jednička (i když těžko porovnávat, viděl jsem z ní asi patnáct minut) až je to vlastně o to lepší. Divné? Tak to jste tuhle cukrkandlovou skupinku lůžovouškých umělohmotných náctiletých cukroušků kolem Zaca Efrona ještě neslyšeli (pro vás naštěstí). Ten tu je jediný kdo má vlastní sólo píseň (bezva, že?). U toho jeho běhu podél jezírka, přičemž zpytuje své svědomí a tu a tam "efektně" seskočí ze skály, jsem se málem sbíral ze země. Konec dobrý všechno dobré. Trojka v kině to jistí. I když, raději snad ani ne. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Je dobré pár přátel mít si na poslední chvíli uvědomí Troy (Zac Efron), který málem skončil v osidlech nechutně bohaté Sharpay (příšerně přehrávající Ashley Tisdale) namísto aby si hleděl svojí Gabrielle (Vanessa Hudgens). Další, druhý v pořadí High School Musical je opět určený pro televizní vysílání a podle toho tak vypadá. Je tak strašně barevný, hloupý, sladký, pro někoho prostě příšerný, ale hlavně pro generaci -náctiletých boží. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Růžové piano použité v "Fabulous" bylo natřeno i na bílo a použito v "Everyday". (Cheeker)
  • Jedná se o první film stanice Disney Channel, který měl reklamu na stanici ABC. (Cheeker)
  • Zac Efron nazpíval všechny písně sám. Narozdíl od prvního dílu, kde ho nadaboval Drew Seeley. (Cheeker)

Reklama

Reklama