Purple and Brown (TV seriál)

Komedie

Velká Británie, 2006, 1 min

Mark Thomas

lobotomie .. mezi ploty .. nevim. moc. haluz.(22.10.2007)

Občas geniální, občas nuda...(5.1.2010)

Jedním slovem: "ÚLET". Imbecilní dobrodružství dvou hroud plastelíny, jejichž IQ je vysoké zhruba jako IQ ... eh... dvou hroud plastelíny. Komika seriálu spočívající v tom, že hlavní protagonisty podělá racek nebo že se rozpadnou v důsledku plastelínové lepry ... a zároveň jim přijde všechno ohromně veselé. Seriál Purple nad Brown představuje plně funkční animovanou grotesku, která dovádí výraz "demence" k vybroušené dokonalosti. Zkrátka ono je to tak neskutečně blbé, až je to geniální.(30.11.2010)

neskutečně dementní a dětinské skeče o dvou tlemících se hrudkách hlíny, u nichž jsem se čas od času opravdu od srdce zasmál.(29.9.2008)

.....XD XD XD....nemám slov XD... http://www.youtube.com/watch?v=aSE4a7GnxRc :-D :-D :-D(19.11.2009)

Tak keby boli ľudia aspon z tretiny tak v pohode ako týto dvaja týpci, na svete by neboli žiadne problémy(: Geniálna záležitosť, ktorú nemusí pobrať každý. No ten komu sa to podarí, ma o zábavu postarané.(16.5.2008)

Některé díly jsou naprosto dementní a bez pointy, jiné naprosto dementní s pointou a všechny jsou naprosto dementní a neskonale vtipné :D(23.10.2008)

• popkec

Strašná blbost bez příběhu, smyslu a vtipu.(25.3.2010)

• DinoRaptor

Tyhle dvě potvory mi nikdy k srdci moc nepřirostly.(15.10.2011)

• masr

79 % na ČSFD?? Pro seriál založený na extrémně debilním a navíc ještě stokrát provařeném orálně-fekálním humoru? Pro rychlou orientaci ohledně úrovně tohoto seriálu doporučuji díl se žvýkačkou (Bubblegum) a díl příznačně nazvaný Burping and Farting (Krkání a prdění....). Zajímavá je pak už jen otázka, jak tenhle extrakt idiotského humoru mohli zplodit Britové...(16.11.2007)

Jedna z věcí, která se buď zalíbí na první pohled, a nebo ji téměř okamžitě zavrhnete :) V mém případě platí to první... Jak mohlo vzniknout něco takovýho, je mi záhadou... Každopádně odzbrojující :D UPDATE: Mno, na více shlédnutí už to tak dobrý neni ... a další díly jsou slabé...(11.3.2008)

ho ho hó, ha há, ho ho ho hoó, ha, ha háá, óóó, huó... nic jinýho neni, tak se s tim smiřte :-D(5.10.2008)

Geniálně debilní...(10.8.2010)

Dvě smějící se plastelínové hroudy. Kdo neuvidí, neuvěří:-)(19.8.2010)

Stupidní! Nesmyslné! Naprosto nenormální! Scénky, jejichž pointa je v tom, že se dva modelínové válečky chechtají všem věcem, všem událostem, prostě všemu. Myslím, že jsou to mí utajení bratři, kteří zmizeli z porodnice. Máme stejné geny. Jsme jedna rodina. Úúúúchuchúúú(10.5.2009)

Svatý Ježíši Kriste to je boží!(16.2.2012)

Chochochochocho :D(6.12.2011)

Ohóóó!(15.11.2008)

Aardmanovské kraťasy dotáhnuté k naprosté dokonalosti. V hlavní roli : dvě neidentifikovatelné plastelínové hroudy s očima a ústy a sebevražednými sklony. Haha , huhu , hohohó. Díly lze naléz na youtube(10.7.2010)

Já to mám rád.(27.3.2012)