Reklama

Reklama

Nadměrné maličkosti - Série 4 (2007) (série)


Manželé roku 2006 (S04E02)

(epizoda)
TV spot

Obsahy(1)

Marek je úspěšným majitelem reklamní kanceláře. Má manželku, se kterou se rozvádí, a milenku, kvůli které to dělá. Ale i tak se svou ambiciózní Šárkou už nemohl vydržet. Vadí mu, že je příliš samostatná, příliš praktická, příliš úspěšná v jejich společné firmě a vůbec, příliš neženská. Spíš chlap než cokoli jiného. Marek by rád nějakou éterickou bytost, která by ho chápala, dávala mu pocit mužnosti, třeba falešný, ale alespoň nějaký. A právě touha prožít tento pocit ho pravidelně přivádí do bytu jeho milenky. Jednoho dne má však smůlu. Jejich romantický večer překazí manžel, předčasně se vracející ze služební cesty. Markovi nezbývá nic jiného, než zachránit čest své milované a sám sebe odvážným skokem z okna. Není však příliš šikovný. Zlomí si obě ruce a je zcela odkázán na pomoc svých bližních – bohužel, tím opravdu nejbližším je jeho budoucí exmanželka, současná odpůrkyně a uražená žena Šárka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (25)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Podtrženo, sečteno a za dozoru statní notářky zveřejněno. Sandra Nováková je nejrajcovnější kočka současnosti. Škoda, že ten striptýz v tý postýlce nebyl delší a propracovanější. Velký překvapení je Lucka Vondráčková, taky na mě působí dost sexy. Škoda, že nedala vůbec žádnej striptýz, příště Lucinko, příště, jo ? Všechny hvězdičky věnuji Sandře a Lucince. Olmer má u mě hvězdičkový utrum, protože neumí už natočit ani erotickou scénu, to jako mělo být sexy ??? Tak to už je lepší koukat na prdele zápasníků sumo a to měl Olmer na place tak svůdné holky a takhle to posral. Manželé roku 2006 mají dvě sexy manželky, které považuji za jediný důvod proč jsem se s tímto "manželstvím" po prvních minutách koukání nerozvedl. ()

Lish84 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně první scéna filmu měla být asi "cool", je ale v lepším případě rozpačitá, v horším trapná. Pořádně jsem si oddechl, když se vzápětí ukázalo, že to byl jen jakýsi prolog a film dál bude "normální". Což samozřejmě automaticky neznamená kvalitní a povedený - tyto přívlastky si Manželé roku 2006 nezaslouží ani náhodou. Na vině je především zoufale banální příběh, který nemá moc šancí zaujmout. Stejně banální je i závěrečná pointa, která je navíc ještě zbytečně doslovná. Některé vtípky sice lehce pobaví, z podprůměru však film zdaleka nevytáhnou. A co se týče hudebního doprovodu písničky Shut Up od Black Eyed Peas, tak čeho je moc, toho je příliš. ()

Reklama

uzzi 

všechny recenze uživatele

Olmer toho natočil požehnaně, což je velká škoda, máme totiž velkou šanci, že občas na něco z jeho dílny narazíme (vyjímkou je jeho tvorba se Svěrákem a částečně i Tankový prapor). Tohle "dílo" je otřesným případem jeho "umu". Dívat se na tak pitomou režii a neuvěřitelně hloupé herecké výkony to už chce dost odvahy. Achjo, tak za tohle utrácí četéčko naše poplatky. Tu jednu hvězdu dávám za to, že je to tak pitomé až to svou pitomostí začíná bavit. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Bože můj, co tohle bylo za sračku? Kdybych nečet, že to má na svědomí Olmer, tak bych tomu snad ani nevěřil. Ještě, že to mělo tak málo minut. Během přepínání jsem si náhodou naklikal Českou televizi a Sandru ve spodním prádle, což mě okamžitě trklo do ksichtu. To, co ale následovalo, kéž bych radši neviděl. Že má vůbec někdo tu sílu tohle poslat do televize a vysílat to, nám, obyčejným divákům. Bylo mi z toho na blití! ()

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"S kvalitním týmem, není problém implantovat kvatitní proudžekt." Super Sexy Sandra, Svíjející Se Skvěle Se Sněhem, Společně Se Starými Seschlými Semetrikami. Svižná televizní komedie o tom, kam až může dojít mužská ješitnost a závist, o tom, co doopravdy znamená v dobrém, i ve zlém, o tom, proč by se mělo zatloukat, zatloukat, zatloukat a o tom, co doopravdy znamená oko za oko a zub za zub. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama