Reklama

Reklama

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

  • USA You Don't Mess with the Zohan (více)
Trailer 2
USA, 2008, 113 min

Režie:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrají:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zohan je nejlepší protiteroristický agent v řadách izraelské armády. Má dopadnout obávaného palestinského vůdce Phantoma. Je už unavený z věčného boje mezi Izraelci a Palestinci, a tak nafilmuje svou smrt a odjede na Manhattan, aby tu uskutečnil svůj sen a stal se kadeřníkem. Nyní tenhle stroj vycvičený k zabíjení, který byl zvyklý zloduchům přistřihávat křídla, musí dokázat, že umí stříhat i vlasy. Navíc se zamiluje do své palestinské šéfové, pohledné majitelky kadeřnického salonu, v němž rozjede slibnou kariéru. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy je jeho identita odhalena palestinským taxikářem. Ačkoliv chtěl na svůj bývalý život zasvěcený boji s terorismem zapomenout, zjišťuje, že uniknout vlastnímu osudu není tak snadné, jak si myslel... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 068)

Radko 

všechny recenze uživatele

Ženská i mužskej, jsou tací, jak se učešou. Doma, v kadeřnictví nebo v tv šou. A Ty jak voják Zohan musíš být - Arab teroristy mlátit, pak v USA s nimi žít. Milovat Palestinku Židem to se vyplácí. Pak rodiny moc členů neztrácí. Pravou ženskou spoznáš podle čuráka. S jinou Tě sex vůbec, ale vůbec neláká. Pravou lásku - a to je ta lekce - poznáš dle věčně tuhé erekce. Pak vesele dosáhnouti usmíření: na tehle komedii přec nic víc není. To však stačí, milé holky i buzny, na světe sme přec všichni trochu příbuzni. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zohan je magor, ale to Adam Sandler chtěl. Možná mi to v jistých chvílích připomínalo Malýho Nicka - Satana Juniora, až na to, že tahle komedie byla ještě trošku sexuálně ujetější, než bych čekal, a právě možná proto jsem dal POUZE tři hvězdičky, i když bez toho všeho by to nebyl ten pravý Zohan. To je totiž postava, na kterou se jen tak nezapomene a hlavně součást komedie, která zaručeně pobaví, jako každá správná Sandlerovka. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film svou úrovní někde mezi 50x a stále poprvé a Když si Chuck bral Larryho. Akční scény jsou natočeny perfektně. Některé komediální vložky také působí, ale jako celek je film velmi nevyvážený. Dlouhá je i stopaž a ke konci je to už jen nuda. Konečný verdikt: Film mě neurazil, ale tímto židovským tématem se mi Adam Sandler moc do mého gusta netrefil. 50% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v pro něj né úplně typické roli. Vede si ovšem bravůrně. I Chuck Norris by před ním strčil raději hlavu do písku a dělal, že tam zrovna není. Zohan má však kromě jeho superschopností a nesmrtelnosti s tím spojené taky schopnost obšťastňovat dámy důchodového věku po té co jím vytvoří supermódní střich podobný tomu jeho. Pár rasových vtípků, které dokonale reflektují ustálenou mezinárodní nenávist, fotbálek s kočkou, vždy připravený penachýn a máme tady komedii, která rozhodně pobaví a možná i něco víc. Pár vtípků bohužel přerostlo takovou tu únosnou mez zvrácenosti. Takže tak. A ze strachu, že mě Zohan zbije, či že se mnou provede jinou nemravnost, v které vyniká mu raději dám 3* a předejdu tak potenciálním nepříjemnostem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sandler, Turturo, Chriqui-ová -tváre tohto filmu. Plno narážok na dnešnú situáciu vo svete vôbec a hlavne na konflikt medzi Izraelom a Palestínom. Zohan ala “ beng bum Superman” s nožnicami v rukách a tancom vo vetre valcuje chodníkmi Ameriky. Hlavná postava je absolútne šialená bez štipky serióznosti - a to je presne ono! Lezie vám Sandler na nervy ? Neodporúčam. Neprekáža vám alebo s ním dokonca sympatizujete? V tom prípade nemáte nad čím váhať. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (31)

  • Většina zbraní používaných Zohanem (Adam Sandler) a teroristy je vyráběna v Israel Military Industries (samopal Uzi, Galil útočná puška a pistole Jericho 941 a Desert Eagle). (c.tucker)
  • Robert Smigel napsal scénář už v roce 2000, ale po 11. září se natáčení odložilo kvůli teroristickému motivu. (c.tucker)

Reklama

Reklama