Reklama

Reklama

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

  • USA You Don't Mess with the Zohan (více)
Trailer 1
USA, 2008, 113 min

Režie:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrají:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zohan je nejlepší protiteroristický agent v řadách izraelské armády. Má dopadnout obávaného palestinského vůdce Phantoma. Je už unavený z věčného boje mezi Izraelci a Palestinci, a tak nafilmuje svou smrt a odjede na Manhattan, aby tu uskutečnil svůj sen a stal se kadeřníkem. Nyní tenhle stroj vycvičený k zabíjení, který byl zvyklý zloduchům přistřihávat křídla, musí dokázat, že umí stříhat i vlasy. Navíc se zamiluje do své palestinské šéfové, pohledné majitelky kadeřnického salonu, v němž rozjede slibnou kariéru. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy je jeho identita odhalena palestinským taxikářem. Ačkoliv chtěl na svůj bývalý život zasvěcený boji s terorismem zapomenout, zjišťuje, že uniknout vlastnímu osudu není tak snadné, jak si myslel... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 068)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler v pro něj né úplně typické roli. Vede si ovšem bravůrně. I Chuck Norris by před ním strčil raději hlavu do písku a dělal, že tam zrovna není. Zohan má však kromě jeho superschopností a nesmrtelnosti s tím spojené taky schopnost obšťastňovat dámy důchodového věku po té co jím vytvoří supermódní střich podobný tomu jeho. Pár rasových vtípků, které dokonale reflektují ustálenou mezinárodní nenávist, fotbálek s kočkou, vždy připravený penachýn a máme tady komedii, která rozhodně pobaví a možná i něco víc. Pár vtípků bohužel přerostlo takovou tu únosnou mez zvrácenosti. Takže tak. A ze strachu, že mě Zohan zbije, či že se mnou provede jinou nemravnost, v které vyniká mu raději dám 3* a předejdu tak potenciálním nepříjemnostem. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Sandler mi nikdy nevadil. Dokonce několik jeho komedií mám rád, ale Zohan s krycím jménem kadeřník (překlady filmů dávaj asi za domácí úkol dětem v první třídě - po zamyšlení beru zpět. Dětem ve druhé třídě) je opravdu trapnej, sice né tak jako Petr Rychlý, když vypráví zrovna vymyšlený fóry v Natoč to, ale dost. Zohan divákovi furt cpe před ksicht jeho péro s největším porostem....a když v záběru není gag s pinďourem, tak je pro změnu s prdelí. Američani jsou divný ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zohan, ultimátní masér, lovec teroristů a majitel nejchlupatějšího penisu pod sluncem (protože ženy mají rády když je v teple). Sandler se utrhl ze řetězu a vytvořil postavu, která si to může směle rozdat snad i s Boratem. Naprosto absurdní akční scény jsou perfektní a i ten humor je docela fajn. Jasně, najdou se trapné džouky, ale mě tahle hakysáková disco jízda hodně pobavila. Dokonce i Rob Schneider je tam dobrej a takovej John Turturro, když hasí oheň tím, že do něj boxersky mlátí jako Rocky, mě fakt dostával do kolen. Komedii o tak ožehavém tématu jako je Izraelsko - Palestinský konflikt prostě nelze udělat jinak, než totálně zesměšnit obě strany a humor hnát až do totálních hardcore situací. Sandler má filipa. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Dennis Dugan sa opät spojil s Adamom Sandlerom, ktori uz spolu natocili komedie RIVALOVE (1996), VELKY TATA (1999) alebo pred rokom KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO a vznikla dalsia blazniva komedia, ktora je az tak sialene blazniva, ze sa mozno mnohym scenam ani smiat nebudete. Zatial ma z reziserovych komedii mierne sklamala (J)ELITA ZE STRIDACKY (2006) s Robom Schneiderom, ale v tejto komedii som sa s chuti na niektorych scenach zasmial, napr. s Johnom Turturrom parodia na ROCKYHO (1976) a rozbitie vajicok alebo sex s babkami. Mozno je trailer klamny, cakal som trosku menej trapnych scen, ktore mi smiesne neprisli, ale tak je to pohodovka. Zo zaciatku vam pride Zohan ako miesanina Hancocka a Supermana vdaka jeho schopnostiam, ale tam slo iba o humor a o to, ze je najlepsi antiteroristicky bojovnik, snivajuci stat sa kadernikom :-).... 20.08.2008 _____ Adam Sandler - (Zohan Dvir) +++ John Turturro - (Fantom) +++ Emmanuelle Chriqui - (Dalia) +++ Rob Schneider - (Salim) +++ Chris Rock - (taxikár) +++ Nick Swardson - (Michael) +++ Mariah Carey - (Mariah Carey) +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ Producenti: Adam Sandler, Jack Giarraputo +++ (Videl v kine 19.08.2008) +++ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tohle je teda fakt film s obrovskou porcí nadsázky. Přesně tyto snímky jsou obvykle na pokraji trapnosti a vtipu. Ovšem přímo tenhle pobaví a ač jsem to nečekal, zabavily i ty lehkovážné vtipy, kterých je tam hromada a především díky Adamu Sandlerovi fungují lépe než třeba v Dikátorovi, kterého jsem viděl dříve. Ve filmu se objeví taky mnoho známých tváří, což potěší. Jedná se hlavně o Roba Schneidera, ale objevil se i Chris Rock, který tu měl sice malé, ale o to více vtipné, cameo. PS : Ten českej překlad je hodně divnej...70% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (31)

  • Zohan (Adam Sandler) a jiné izraelské postavy užívají hebrejské výrazy jako např. aba (otec), ima (matka), b'seder (okay) nebo faygelah (homosexuál). (c.tucker)
  • Jedním Sandlerovým (Zohan) pomocníkom bol Eytan Ben-David, ktorý – akokoľvek to môže pôsobiť zvláštne – je bývalý izraelský vojak, ktorý v súčasnosti pracuje v kaderníctve v Los Angeles. Ben-David sa so Sandlerom zišiel a poradil mu, ako sa kaderník správa, ako drží nožničky a ako rozpráva. (PeterJon)

Reklama

Reklama