Reklama

Reklama

Zohan: Krycí jméno Kadeřník

  • USA You Don't Mess with the Zohan (více)
Trailer 1
USA, 2008, 113 min

Režie:

Dennis Dugan

Kamera:

Michael Barrett

Hrají:

Adam Sandler, John Turturro, Emmanuelle Chriqui, Nick Swardson, Lainie Kazan, Ido Mosseri, Rob Schneider, Dave Matthews, Charlotte Rae, Kevin Nealon (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Zohan je nejlepší protiteroristický agent v řadách izraelské armády. Má dopadnout obávaného palestinského vůdce Phantoma. Je už unavený z věčného boje mezi Izraelci a Palestinci, a tak nafilmuje svou smrt a odjede na Manhattan, aby tu uskutečnil svůj sen a stal se kadeřníkem. Nyní tenhle stroj vycvičený k zabíjení, který byl zvyklý zloduchům přistřihávat křídla, musí dokázat, že umí stříhat i vlasy. Navíc se zamiluje do své palestinské šéfové, pohledné majitelky kadeřnického salonu, v němž rozjede slibnou kariéru. Všechno jde jako po másle až do chvíle, kdy je jeho identita odhalena palestinským taxikářem. Ačkoliv chtěl na svůj bývalý život zasvěcený boji s terorismem zapomenout, zjišťuje, že uniknout vlastnímu osudu není tak snadné, jak si myslel... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 068)

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Začalo to slabo, priam až trošku trápne. Zohanovým príchodom do Ameriky sa to ale oveľa zlepšilo. Kopa sexistických a kopec nesexistických vtipov boli na každom kroku, a to nie len v Sandlerovom podaní. Môj asi prvý film, kde sa mi celkom páčil aj Rob Schneider. Lenže záver sa vrátil na slabú hladinu začiatku filmu, a tým si to u mňa pokazil. Uvažoval som nad štyrmi hviezdičkami, ale hodnotím iba troma.... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Málokterá nit zůstala suchá a Hizballáh s Mosadem už zapínají fény.. Apatow se Sandlerem v lehce gerontofilní komedii s vůní šampónu ukázali, že klíčem k vyřešení izraelsko-palestinského konfliktu by mohlo být nalezení společného nepřítele. Zohanovy nůžky měly zaúřadovat ve střižně a zkrátit zbytečně dlouhou stopáž o některé nevkusné lokny (footbag s kočkou, uvadající poslední půlhodina). Pak by to skutečně bylo "silky smooth!“ ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek je kompenzovaný příšerným koncem, humor balancuje na hranici absurdity a absoultní trapnosti. John Turturro si ve svém profilu odškrtl kolonku nemastná, neslaná role. Hledáte-li něco na zabití nedělního odpoledne, mohli byste dopadnout o hodně hůř. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Sice zabitý čas sledováním blbosti, ale pořád LEPŠÍ NEŽ DRÁTEM DO OKA? Bohužel ne. To by o této tupé slátanině neřekl ani Kyklop! A radši by bral ten drát ... ! Pátek večer, jeden z hlavních TV kanálů (ne nadarmo je synonymem slova kanál slovo stoka...). Z posledních sil se plazím pro ovladač - cvak! vypínám onu „komedii“ a jdu si pořádně nafackovat... Naštěstí mi to sežralo jen necelou hodinu času. Vzchopil bych se k vypnutí dřív, ale vysávalo to ze mě všechnu sílu... Pár jakžtakž vtipů, prokládaných čirou krystalickou hrůzou trapného nevkusu. Točit takovéto slabomyslné ubohosti s většinou pokusů o vtipy na úrovni mentálně retardovaných a přitom právě pubertou zmítaných pionýrů by mělo být trestné ! A to nemluvím o tom, jakou „díru do světa“ ,nebo spíš kráter, že..., toto dílko muselo udělat na Blízkém východě. A přitom zbůhdarma, když ani nepobavilo... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Pár velice dobrých gagů (pořád nesmírně primitivních, ale dobrých) schovaných mezi hromady vypatlaných humotů o mrdání starých ženských, rádobyperverzních narážek, vymýšlení přepálených charakteristik židů a tak podobně. Vystříhat z toho půlhodinový kraťas tak fajn, takto v celovečerní podobě ale nekoukatelné. 5/10 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (31)

  • Postava Adama Sandlera Zohan byla vytvořena na základě opravdového vlasového stylisty Neziho Arbiba ze Solana Beach v San Diegu v Kalifornii. (c.tucker)
  • Skutočný Arbib naučil Adama Sandlera (Zohan) a filmový štáb rôzne techniky úpravy vlasov. (Zeker)

Reklama

Reklama