Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film střídá půvabné scény s velice trapnými. A to až na hranici únosnosti. Nevím třeba co mělo znamenat to pětiminutové šišlání kdy Sandlera píchla vosa do jazyka. Mimo těchto několik kravsky hloupých scén ale film baví a dokáže zaujmout. Guy Pearce překvapil, nikdy jsem nečekal že by tento herec hrál v nějaké Sandlerově šílenosti, ale jak je viděl dneska je možné už úplně všechno. 50% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemně tradiční rodinný film s Adamem Sandlerem a dalšími známými herci, kteří spolu vytvořili jeden slušný tým, jenž táhne za jeden provaz a dokáže na hodinu a půl zabavit celou rodinu. Pravda, asi uprostřed opakující se děj přeci jen začne dospělého nudit, ale i tak celý film je příjemně zabaví malé i dospělé. Navíc je tu hodně vtípků, které zaručeně fungují a od srdce rozesmějí. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak už mám ve zvyku říkat o filmech se Sandlerem - byla to klasická sandlerovina. Bohužel nemůžu v jedné větě použít slovo sršet a vtipem. Ale můžu říct, že jsem u toho měl dobrou náladu a sem tam jsem se i usmál. Takže taková pohodová koukanina. Nejvíc mě bavil Guy Pearce, jemuž role záporáckého řiťoleze dobře sedla do sedla. Zohan byl o dost lepší, Chuck a Larry ještě lepší atd. atd. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně na "silnější" snímky, takže tohle mě nějak neoslovilo, škoda. Občas je tam dobrý nápad a vtip, který je ale vzápětí sražen trapnou scénkou či výkonem. Na druhou stranu, je to mnohem víc film pro děti a těm se to možná bude líbit, i když je to takové "nějak divně sestříhané". Sandler si spíš měl střihnout něco dalšího ála "Reign Over Me". ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Přesně důvod, proč se nekoukám na Americké komedie víc jak jednou. Prostě na poprvý to nevypadá jako taková sračka a hraje tam Sendler, kterýho mám docela rád, tak jsem si řekl "Dám tomu 3* zas tak špatný to nebylo" jenže na podruhý už nemůžu přehlížet všechny ty sračky okolo a ten příšernej děj a trapný fóry, takže snižuju na 2*. Tohle je prostě nepovedená komedie nevím pro koho, dětem bych to rozhodně nepouštěl a pro větší to je nuda. Takhle dávám alespoň jednu * za toho Sandlera a druhou za Bulvu, nebo jak se ten divnej křeček jmenoval. Zbytek je dost o ničem. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Novopečený otec Sandler se nechal slyšet, že chtěl natočit nějaký film, na který by se jeho dítě mohlo jednou koukat, aniž by se za svého otce stydělo. (hippyman)
  • Během filmu je na jedné tabuli napsáno i jméno Harry Otto. Jde o poděkování asistentovi uměleckého režiséra filmu. (ČSFD)
  • Keri Russell a Lucy Lawless nadabovali krom svých rolí i Wonder Woman. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama