Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Galerie (59)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama