Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám hodně rád, protože mě v jeho filmech vždy dokáže pobavit a vždy mě něčím překvapí. Tato rodinná komedie, která si pohrává se úžasnými a mnohdy nesplnitelnými sny, které má určitě každý, mě pobavila, ale že by mě nadchla nějak obzvlášť, to ne. A popravdě si myslím, že právě k tomuto účelu byla natočena. Aby lidi pobavila a aby se na hodinku a půl vrátili zpět do dětských let. A jako takový příběh je to úžasné. Místami až kýčovité, ale pro děti to bude určo zážitek. Ale jinak nic jiného se o tohoto filmu čekat nedá. Adam jako vždy nezklamal, on táhl celý děj a to se mu v mém případě dařilo skvěle. Je to jen zábava a já se bavil vrchovatě. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Super rodinná komedie pro suprový odpočinek, u které jsem se docela solidně pobavil a která mi tak příjemně plynula, až jsem dokonce chvílemi uvažoval o pěti hvězdách, protože přesně tyhle filmy mi sedí a na takovéhle filmy se rád dívám. Adam Sandler zde byl docela snesitelný, morče Bulva bylo naprosto okouzlující a já bych taky takového domácího mazlíčka, co sní hamburger a pak přebytečná kila shazuje na běžícím pásu při koukání na televizi, docela s chutí bral. Prolínání reálného děje s dějem vymyšleným a pohádkovým pak bylo docela vítaným osvěžením a byla v tom cítit jistá originalita, protože v žádném filmu jsem ještě nikdy něco takového neviděl. Disney tedy natočil další zajímavou rodinnou komedii s prvky fantasy, která se bude líbit dětem i dospělým (dětem ale asi více) a která rozhodně stojí za zhlédnutí, pokud se vám podobné příběhy, kde se nic vážného neřeší a po kterých na vás nepadne depka, líbí tak jako mně. Já jsem očekával parádní oddechovku, u které nebudu muset přemýšlet, a tu jsem taky dostal, takže z mé strany spokojenost, kterou navíc umocnili někteří známější herci ve vedlejších rolích, jako jsou Richard Griffiths, Courteney Cox či Lucy Lawless. Já jsem zkrátka maximálně spokojený a rád filmu uděluji čtyři hvězdy. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemně tradiční rodinný film s Adamem Sandlerem a dalšími známými herci, kteří spolu vytvořili jeden slušný tým, jenž táhne za jeden provaz a dokáže na hodinu a půl zabavit celou rodinu. Pravda, asi uprostřed opakující se děj přeci jen začne dospělého nudit, ale i tak celý film je příjemně zabaví malé i dospělé. Navíc je tu hodně vtípků, které zaručeně fungují a od srdce rozesmějí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pokud budu hodnotit jen v ramci subzanru rodinnejch komedii s detma, tak je to absolutni bomba. Pribeh jednoduchej a predvidatelnej, ale taky perfektne sviznej a skvele zabavnej, vtipky sice misty detinsky, ale diky Sandlerovi, kterej hraje zase tak trochu dobracky hovadko a je tradicne vybornej, tak dokazou fakt perfektne pobavit a Pearce, Brand a Schneider ve vedlejsich rolich jsou zabavny. Navic se musi ocenit, ze dokonce i deti jsou celkem sympataci. Takze jedinou vytku mam k namrdanymu morceti, to je tu fakt trochu navic. Takze celkove perfektni, svizna a zabavna rodinna komedie s fajn napadama (i kdyz by pohadek moh vypravet vic), trochu slabsima trikama a perfektni hudbou za lepsi 4*. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som podla traileru omnoho lepsiu komediu a trosku iny dej. Z mojho pohladu sa mi to zdalo byt az moc detske, tym padom pre mna dost nudne. KLIK - ZIVOT NA DIALKOVE OVLADANIE (2006) so Sandlerom sa mi pacil omnoho viac... 06.01.2009 ____ Adam Sandler - (Skeeter Bronson) +++ Keri Russell - (Jill) +++ Guy Pearce - (Kendall) +++ Russell Brand - (Mickey) +++ Richard Griffiths - (Barry Nottingham) +++ Teresa Palmer - (Violet Nottingham) +++ Courteney Cox - (Wendy) +++ Lucy Lawless - (Aspen) +++ Jonathan Price - (Marty Bronson) +++ Carmen Electra +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ (Videl v kine 06.01.2009) +++ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Keri Russell a Lucy Lawless nadabovali krom svých rolí i Wonder Woman. (ČSFD)
  • Malá holčička, která podá Sandlerovi klobouk (když spadne z koně v první pohádce), je jeho dcera Sadie. Nese ji Sandlerova manželka Jackie Sandler. (Baffer)
  • První film produkovaný Adamem Sandlerem, který získal rating PG-13. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama