Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

produkční spojení Walta Disneyho a Happy Madisona mě dost odrazovalo a děsilo. Nakonec, snad proto, že jsem od toho filmu naprosto nic neočekával, protože jsem o něm naprosto nic nevěděl, to nakonec byl překvapivě mile ztrávený čas. Pohodová, uklidňující, ničím extra moc neiritující jednohubka. I to vykulené morče mě občas rozesmálo (snad proto, že jsem během sledování filmu měl v náručí to naše a celou dobu ho drbal za uchem). Sandlera mám rád, tady sice trochu ubral (přece jen, je to rodinná akce), Schneider je klasicky skvělej, Keri Russell zajímavá, Lucy Lawless jsem si ani nevšiml, že v tom hraje jsem zjistil až při závěrečných titulkách a Guy Pearce? To je zřejmě nevyřešitelná záhada celého filmu. Buď je to tak strašně špatný herec, že dokáže zajmout a zarýt se do paměti jen a takto pitoreskní, nechutně nepříjemnou postavou a nebo je to tak dobrý herec, že tomu dokázal vtisknout všechno, co ta postava potřebovala. Jestli se mi z žádné filmové postavy ještě nechtělo zvracet, tak z jeho vlezdoprdeláka jo. A příběh? Očekává snad dneska někdo od mainstreamové fantasyrodinněkomediální podívané nějakou originalitu? Respektive, očekává dneska někdo originalitu od jakéhokoliv mainstreamového hollywoodského filmu? Já ne, snad proto se vyhýbám zklamání. Rodinné to je hodně, fantasy méně než by člověk čekal a komediální? Ale jo, docela jsem se i zasmál. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nemám s Bedtime Stories žádný závažný problém. Jasně, je to jen plochá rodinná komedie, s lehkou a předvídatelnou linkou, která toho nemá moc co nabídnout, nicméně na odreagování... Proč ne? Sandler se snaží, fóry vycházejí z realných odkazů (a člověk si je musí hledat popřípadě mít přehled), pohádky jsou vtipné, Bulva mi nevadil... Tři pohodové hvězdy. Haven't you heard? Goofy is the new handsome. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma na první pohled poměrně zajímavé, (vyprávění pohádek, které poté ovlivňují skutečný svět) ale jeho vyprávění a celkové zpracování je natolik nezajímavé a nepovedené, že snímek uspěje možná jen u nejmenších diváků, kteří z toho nebudou mít moc rozumu a poberou možná jen nějaké ponaučení o tom, že dobro vždy zvítězí. A pro odpůrce Adama Sandlera se jedná o další potvrzení jejich nenávisti k tomuto herci, který shazuje sám sebe. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Okay, scéna šišlajícího Adama Sandlera přednášejícího svůj návrh na nový hotel je vážně infantilně k popukání. Ale jinak? Páni režíséři, nepodceňujte děti. Nebo i ty přestanou chodit do kina. A v době, kdy kina (hlavně ta naše) přežívají především díky návštěvnosti dětských filmů by to byla událost vskutku nepříjemná. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vydarená Sandlerovka, o ktorej sa dá povedať, že je to normálne oddychová komédia rodinného typu, kde žiadny vtip neurazí nikoho ani nie je nadmerne nevhodný. Plejáda známych hercov, medzi ktorými mi prekvapujúco nevadil ani Russel Brand, ktorého inak nemôžem ani cítiť. Lucy Lawless ale trocha v zabudnutí, dostala len málo priestoru, za to Teresa Palmer využitá až až, a tak je to správne. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)
  • První film produkovaný Adamem Sandlerem, který získal rating PG-13. (ČSFD)
  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama