Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemně tradiční rodinný film s Adamem Sandlerem a dalšími známými herci, kteří spolu vytvořili jeden slušný tým, jenž táhne za jeden provaz a dokáže na hodinu a půl zabavit celou rodinu. Pravda, asi uprostřed opakující se děj přeci jen začne dospělého nudit, ale i tak celý film je příjemně zabaví malé i dospělé. Navíc je tu hodně vtípků, které zaručeně fungují a od srdce rozesmějí. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Jak Pedestrian za pomocí Rob Roye porazil Silase a hirnlego. Ne, vážně - pokud si odmyslím podobnost, vrtá mi v hlavě otázka: Proč se v Hollywoodu padá vždycky nahoru? Sandler hraje další postavu, která je sobecká a nedospělá, bez píle a cíle, ale přesto sympatická. Film má zase nápaditý námět, ale jako u dalších sandlerovek doplácí na zcela nevyužitý potenciál. U ostatních rodinných komedí by mě jejich nevtipnost, rodinný apel a přehlídka klišé a schémat otravoval při nejhorším na průměrné hodnocení, jenže pohádky se musí umět vyprávět. Nejzajímavější je tak chvíle, kdy vševědoucí vypravěč (hrdinův zesnulý otec) zareaguje na svého syna, jehož příběh byl určován nenápaditým vyprávěním snesitelných fakanů. Ve výsledku 50% s tím, že morčata letos rulez (jsou novými tučňáky rodinných filmů)! ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Asi se vážně nebudu řídit názory na csfd. Protože potom jdu do kina s otázkou, proč jdu na film, který je zde hodnocen velice vlažně. "Pohádky na dobrou noc" mě ale příjemně překvapily. Hlavní komediální prvek je samozřejmě Bulva (pro neznalé: morče s vypoulenýma očima), ale zasmála jsem se i jindy. Příjemná oddychovka, při které zapomenete na starosti všedního dne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler ve své slabší formě, kdy imaginárnost příběhu zachraňuje to, co chybí na vtipu. Sandler j umírněnější, protože příběh je určen dětem, což ale znamená, že dospělý si zase tolik neužije. Pořád ale lepší než "Jack a Jill". Skvělé jsou vedlejší postavy a postavičky, které dokreslují děj. Problém je v tom, že film je schéma, které zase končí nějakým tím morálním ponaučením. Navíc hodně času je nastaveno tím, že sledujeme stejné scény, pokaždé jinak provedené. jak říkám, hlavně imaginace pohádek je hezká, ale pokud vám Sandler vadí, tohle vás nepřesvědčí o tom, že byste jej měli vyhledávat. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/diar-milovnika-filmu-c-0004-hugo-buh.html ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně na "silnější" snímky, takže tohle mě nějak neoslovilo, škoda. Občas je tam dobrý nápad a vtip, který je ale vzápětí sražen trapnou scénkou či výkonem. Na druhou stranu, je to mnohem víc film pro děti a těm se to možná bude líbit, i když je to takové "nějak divně sestříhané". Sandler si spíš měl střihnout něco dalšího ála "Reign Over Me". ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je k vidění i Buzz Lightyear z Toy Story. Nachází se v publiku během příběhu z vesmíru. (Hal_Moore)
  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)
  • Keri Russell a Lucy Lawless nadabovali krom svých rolí i Wonder Woman. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama