Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Spooner 

všechny recenze uživatele

K uzoufání nudná, sterilní a hloupá komedie opravdu jen pro ty nejmenší. Je vidět, že Shankman zase najel zpátky do svého podprůměrného a nezáživného módu a všechny nápady vyčerpal v Hairsprayi. Tady tomu nedal nic. Není tady žádnej dobrej vtip, pohádkový scénu jsou unylý a bez nápadu a celý se to na komedii se Sandlerem až moc vleče. Sandlera to celýho nějak semlelo a nemá vůbec šanci se rozjet, Guye Pearce to zesměšnilo úplně a jedinej kdo byl tak nějak snesitelnej byl Russell Brand a možná ještě trochu roztomilá Keri Russell. Příběh je navíc úplně blbej. Ne že bych chtěl po něčem podobným něco geniálního, ale alespoň vysvětlení proč se ty pohádky vlastně vyplňují jsme se dočkat mohli. Tomuhle filmu se teda radši vyhněte obloukem. Dětem se to možná líbit bude, ale fanouškům Adama Sandlera u toho budou krvácet oči a ostatní budou doufat v povedený Hairspray 2. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak už mám ve zvyku říkat o filmech se Sandlerem - byla to klasická sandlerovina. Bohužel nemůžu v jedné větě použít slovo sršet a vtipem. Ale můžu říct, že jsem u toho měl dobrou náladu a sem tam jsem se i usmál. Takže taková pohodová koukanina. Nejvíc mě bavil Guy Pearce, jemuž role záporáckého řiťoleze dobře sedla do sedla. Zohan byl o dost lepší, Chuck a Larry ještě lepší atd. atd. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Asi jsem vážně na "silnější" snímky, takže tohle mě nějak neoslovilo, škoda. Občas je tam dobrý nápad a vtip, který je ale vzápětí sražen trapnou scénkou či výkonem. Na druhou stranu, je to mnohem víc film pro děti a těm se to možná bude líbit, i když je to takové "nějak divně sestříhané". Sandler si spíš měl střihnout něco dalšího ála "Reign Over Me". ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Jak Pedestrian za pomocí Rob Roye porazil Silase a hirnlego. Ne, vážně - pokud si odmyslím podobnost, vrtá mi v hlavě otázka: Proč se v Hollywoodu padá vždycky nahoru? Sandler hraje další postavu, která je sobecká a nedospělá, bez píle a cíle, ale přesto sympatická. Film má zase nápaditý námět, ale jako u dalších sandlerovek doplácí na zcela nevyužitý potenciál. U ostatních rodinných komedí by mě jejich nevtipnost, rodinný apel a přehlídka klišé a schémat otravoval při nejhorším na průměrné hodnocení, jenže pohádky se musí umět vyprávět. Nejzajímavější je tak chvíle, kdy vševědoucí vypravěč (hrdinův zesnulý otec) zareaguje na svého syna, jehož příběh byl určován nenápaditým vyprávěním snesitelných fakanů. Ve výsledku 50% s tím, že morčata letos rulez (jsou novými tučňáky rodinných filmů)! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nic nového a převratného pod sluncem. Čekal jsem více fantasy, ale především mnohem víc zábavy. Ta je zde zastoupena v minimálním množství dvou až tří gegů Russella Branda. Adam Sandler se snaží, ale jen ječet a vyplazovat jazyk nestačí. Pohádkový romantický závěr je slabou útěchou na dobrou noc :-) Zajímavosti: 12 000 žvýkaček nepadá z mostu každý den. 45% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu je k vidění i Buzz Lightyear z Toy Story. Nachází se v publiku během příběhu z vesmíru. (Hal_Moore)
  • Keri Russell a Lucy Lawless nadabovali krom svých rolí i Wonder Woman. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama