Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (342)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Filmy se Sandlerem nevyhledávám. Nepřipadá mi vtipný a ani jako herec není dle mého názoru nic moc. Už jsem si to párkrát náhodně ověřil a nemám zatím potřebu měnit názor. Po tomto filmu také ne. V podstatě jsem to viděl náhodně, když na to koukala omladina. Námět mne zaujal a tak jsem film sehnal, protože z dokola běžících animáků už lezu po stropě a změnu potřebuji jak já, tak potomstvo. Námět byl celkem fajn tak jsem se těšil na ty pohádky... Ty ale nebyly nic moc a tak jsem pozornost věnoval spíše krásné Kery, které tehdy bylo krásných dvaatřicet (stejně jako mně) a která už bohužel dnes tak trochu odkvetla (stejně jako já). Zajímavá byla i Australanka Teresa Palmer ! Ačkoliv se tvůrci celkem vyblbli a v jedné z pohádek vytvořili dokonce amfiteátr pro závody koňských spřežení, nebyly pohádky nic moc. A když to nebavilo ani omladinu, řekl jsem si, že to opravdu není něco co by stálo za archivaci a opakované puštění... Takže tohle bude jen za dvě vyvalené bulvy morčete. * * ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak už mám ve zvyku říkat o filmech se Sandlerem - byla to klasická sandlerovina. Bohužel nemůžu v jedné větě použít slovo sršet a vtipem. Ale můžu říct, že jsem u toho měl dobrou náladu a sem tam jsem se i usmál. Takže taková pohodová koukanina. Nejvíc mě bavil Guy Pearce, jemuž role záporáckého řiťoleze dobře sedla do sedla. Zohan byl o dost lepší, Chuck a Larry ještě lepší atd. atd. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlar poslední dobou vaří ze stejného těsta pokaždé trošku jinou buchtu (ehm... divná metafora, ale je to tak). Vezme obyčejného chlapíka, kterého si sám zahraje, trochu mystické atmosféry a přidá ponaučení navrch. Nic zvláštního, ale na mě to prostě vždycky zabere a dokážu si takový film užít. POHÁDKY možná nejsou taková pecka jako KLIK, ale zasmál jsem se, na hodinku a půl zapoměl na to jaká je svět svině a pokochal se pohledem na Keri Russell (a to se musí Sandlarovi vážně uznat, má zatraceně dobrý výběr hereckých parterek). Pěkné 4. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nic nového a převratného pod sluncem. Čekal jsem více fantasy, ale především mnohem víc zábavy. Ta je zde zastoupena v minimálním množství dvou až tří gegů Russella Branda. Adam Sandler se snaží, ale jen ječet a vyplazovat jazyk nestačí. Pohádkový romantický závěr je slabou útěchou na dobrou noc :-) Zajímavosti: 12 000 žvýkaček nepadá z mostu každý den. 45% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stará známá POHÁDKA - chlap, který je děsný sobec a nemá rád děti, se postupem času napraví a dokonce najde svou vyvolenou. Zde k tomu jen přidali teoreticky vynikající, ale prakticky nedostačující námět. Sandler působí protivně a trapně jako obvykle. Morče Bulva, co má (nevěřícně velké) bulvy, mě asi mělo rozesmát, což se však nestalo. Na druhou stranu musím ale pochválit solidní soundtrack (tam asi budu s chválou končit - zbytek byl průměr). Celkově to působí tak na 50%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)
  • Keri Russell a Lucy Lawless nadabovali krom svých rolí i Wonder Woman. (ČSFD)
  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama