Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Jak už mám ve zvyku říkat o filmech se Sandlerem - byla to klasická sandlerovina. Bohužel nemůžu v jedné větě použít slovo sršet a vtipem. Ale můžu říct, že jsem u toho měl dobrou náladu a sem tam jsem se i usmál. Takže taková pohodová koukanina. Nejvíc mě bavil Guy Pearce, jemuž role záporáckého řiťoleze dobře sedla do sedla. Zohan byl o dost lepší, Chuck a Larry ještě lepší atd. atd. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som podla traileru omnoho lepsiu komediu a trosku iny dej. Z mojho pohladu sa mi to zdalo byt az moc detske, tym padom pre mna dost nudne. KLIK - ZIVOT NA DIALKOVE OVLADANIE (2006) so Sandlerom sa mi pacil omnoho viac... 06.01.2009 ____ Adam Sandler - (Skeeter Bronson) +++ Keri Russell - (Jill) +++ Guy Pearce - (Kendall) +++ Russell Brand - (Mickey) +++ Richard Griffiths - (Barry Nottingham) +++ Teresa Palmer - (Violet Nottingham) +++ Courteney Cox - (Wendy) +++ Lucy Lawless - (Aspen) +++ Jonathan Price - (Marty Bronson) +++ Carmen Electra +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ (Videl v kine 06.01.2009) +++ ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Vždy keď sa na scéne objavilo morča so svojimi neuveriteľnými očami tak som bol v kŕči. Ale pekne poporiadku. Sandler sa dal na rodinnú Disneyouvskú komédiu, ktorá mala fakt dobrý nápad. Prekvapený som bol hlavne zo sci-fi príbehu, ktorý bol asi naj zo všetkých povedaných. A samozrejme ma potešila účasť všetkých Sandlerových "kumpánov". ()

imf 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli bylo bolestivější sledovat to morče s vypoulenýma očima nebo tajtrlíkujícího Guye Pearce. Jedno je jisté, Adam Sandler už není vtipný ani v rodinném módu (jako skoro-táta vyprávějící dětem pohádky, aby pak jejich děj pocítil na vlastní kůži), ani v tom roztomile ujetém (Zohan je 80s discopeklo s geronto-homosexuálním přesahem... kdyby někdo tolik příchutí vrazil do zmrzliny, během minuty ho někdo jiný zažaluje). Takže co teď s ním? Pohádky na dobrou noc jsou otravnější než filmy se Stevem Martinem a Rob Schneider tu na ploše dvou minut Sandlera i s jeho divným účesem strčí do kapsy. Červený kůň jménem Ferrari... Nezasmáli jste se? Velká smůla, protože tohle je nejpovedenější fór celého filmu. Nebo možná jediný, který si pamatuji. Ani jedno není dobrá vizitka. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Jak Pedestrian za pomocí Rob Roye porazil Silase a hirnlego. Ne, vážně - pokud si odmyslím podobnost, vrtá mi v hlavě otázka: Proč se v Hollywoodu padá vždycky nahoru? Sandler hraje další postavu, která je sobecká a nedospělá, bez píle a cíle, ale přesto sympatická. Film má zase nápaditý námět, ale jako u dalších sandlerovek doplácí na zcela nevyužitý potenciál. U ostatních rodinných komedí by mě jejich nevtipnost, rodinný apel a přehlídka klišé a schémat otravoval při nejhorším na průměrné hodnocení, jenže pohádky se musí umět vyprávět. Nejzajímavější je tak chvíle, kdy vševědoucí vypravěč (hrdinův zesnulý otec) zareaguje na svého syna, jehož příběh byl určován nenápaditým vyprávěním snesitelných fakanů. Ve výsledku 50% s tím, že morčata letos rulez (jsou novými tučňáky rodinných filmů)! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)
  • První film produkovaný Adamem Sandlerem, který získal rating PG-13. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama