Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (342)

misterz 

všechny recenze uživatele

Deti sa neskutočne dobre zabávali a pri niektorých scénkach i ja spolu s nimi... Jednoduchý príbeh s poučením a vtipnými scénkami a tiež s bonusom v podobe roztomilého zvieratka (morčiatko Bulva), nad ktorým sa moje baby celý čas rozplývali. Hneď ma posielali do Zverimexu a mladšej dosť dlho trvalo kým pochopila, že také okaté morča tam asi nebudú mať. Skrátka na filmové posedenie pre celú rodinu ako stvorené. Nadpriemer. 75/100 ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fakt nemusím Sandlera, ale tohle se nakonec tak nějak dalo. Bylo to samozřejmě hlavně pro děti a celkově takové milé, neurážlivé, ale ani nic výrazného a dobrého. Příběh je slabý, těží pouze z nápadu, z postav mě tu bavil hlavně Russell Brand a celé je to jedno velké klišé. Ale tak nějak jsem se s tím smířil a docela se mi to i líbilo, takové dětsky příjemné. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Celkem roztomilá klišoidní zábava především pro děcka.. Nevím, co kdo od toho čekal..nějakou intelektuální zábavu?..už jen jméno Adam Sandler je zárukou, že se ničeho takového divák nedočká. Bulva(morče) byl cool a ukradl si pro sebe tak půlku filmu, Keri Russell nádherná, Cox stále stejná a Pearce nesympatický. Sice už několikrát obehraný rodinný film, který nepřináší nic nového, klasické moralizování, ale něčeho jiného se v amerických rodinných filmech prostě nedočkáme.. Průměrná pohodovka, vhodná na sobotní podvečer v kruhu rodiny, nejlépe s dětmi, které to ocení.. Já nečekal víc, než mi bylo nabídnuto.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Pohádka o kovbojích a dracích, ale hlavně panu nedoceněném, který nepusinkoval šéfům zadky, ve které se místo víly může objevit vzteklá kráva.…. Film těží z potrhlých vtípků, které děti opravdu baví. Hrdinové i padouši jsou pro ně lehce k pochopení a důležitá je jednoduchost všeho a všech. Kam se hrabou některé pohádky! Když se stříká sprejem do očí, řvou smíchy a já řvu kravina, kravina, kravina! Všem do 15ti let vřele doporučuji! PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma na první pohled poměrně zajímavé, (vyprávění pohádek, které poté ovlivňují skutečný svět) ale jeho vyprávění a celkové zpracování je natolik nezajímavé a nepovedené, že snímek uspěje možná jen u nejmenších diváků, kteří z toho nebudou mít moc rozumu a poberou možná jen nějaké ponaučení o tom, že dobro vždy zvítězí. A pro odpůrce Adama Sandlera se jedná o další potvrzení jejich nenávisti k tomuto herci, který shazuje sám sebe. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Když spí děti ve Skeeterově hotelovém pokoji, sledují v televizi The Suite Life of Zack and Cody, seriál o dvou dětech žijících v hotelu, kde se hlavní roli objevili Dylan a Cole Sprouseovi, kteří si s Adamem Sandlerem zahráli ve filmu Velký táta. (HappySmile)
  • Během filmu je na jedné tabuli napsáno i jméno Harry Otto. Jde o poděkování asistentovi uměleckého režiséra filmu. (ČSFD)
  • První film produkovaný Adamem Sandlerem, který získal rating PG-13. (ČSFD)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama