Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

nash. 

všechny recenze uživatele

Mile ztřeštěná sandlerovka, která si na nic nehraje a přestože občas klopýtne nějakou tou trapností, většinu času baví. Je možná svým způsobem variací na Klik, ale funguje a člověk nemá pocit, že se opakuje. Hravá zábava s příchutí pohádkové atmosféry, ve které je Sandler dalším sympatickým loserem, který ke štěstí přijde, aby v závěru překonal sám sebe ve vydařené variaci klasického filmového finále "do výbuchu zbývá vteřina". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Prakticky bych zde mohl zkopírovat svůj komentář k jiné "sandlerovce", Just Go with It, protože taky zde dávám stejné hodnocení, ale neudělám to, protože se přesto v něčem liší. Tomuto filmu dávám lepší tři hvězdy, protože jsem od něj čekal jen solidní podívanou, která nebude nudit, a přesně to jsem dostal. Navíc zde není vyloženě otravná postava, na Keri a Theresu se příjemně kouká a mini rolička Carmen taky potěšila. Kdyby film občas přidal na vtipnosti anebo kdybych věděl, že si tohle budu chtít ještě jednou pustit, dal bych lepší hodnocení. Takhle jen 60 %. ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pohádky na dobrou noc jsou velmi slušnou podívanou. Ovšem nevím čím to, ale není v nich něco, co bych si zapamatoval, nebo co by mě nějak vytrhlo. Jistě, skvělých scének je tu hodně, ale žádná taková ta "převratná" (i když velká pozornost je věnovaná morčeti, na které tvůrci vsadili opravdu mnoho). Ano, je to rodinný film, který se snaží pobavit všechny bez rozdílu věku a daří se, ale Adam SANDLER zde spíše irituje někoho, koho viděl v televizi, jelikož se mi jeho role moc nesedla, prostě jsem od něj zvyklý na jiný druh humoru. I když se snaží, není to ono. Originální pohádky na dobrou noc, které pobaví, ale nevytrhnou. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Stará známá POHÁDKA - chlap, který je děsný sobec a nemá rád děti, se postupem času napraví a dokonce najde svou vyvolenou. Zde k tomu jen přidali teoreticky vynikající, ale prakticky nedostačující námět. Sandler působí protivně a trapně jako obvykle. Morče Bulva, co má (nevěřícně velké) bulvy, mě asi mělo rozesmát, což se však nestalo. Na druhou stranu musím ale pochválit solidní soundtrack (tam asi budu s chválou končit - zbytek byl průměr). Celkově to působí tak na 50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $110,101,975Tržby Celosvetovo $218,357,961Tržby za predaj DVD v USA $49,735,200 //počet predaných kusov 2,925,812║ Adam Shankman po vydarenom Hairspray dosť sklamal, film podaný tuctovo bez šťavy, kostra príbehu by ani nebola zlá len je tam strašne málo tých skutočne zábavných momentiek, rovnako tak herecké obsadenie nie je až tak dobre fungujúce aby viac vtiahlo do deja. /50%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Během filmu je na jedné tabuli napsáno i jméno Harry Otto. Jde o poděkování asistentovi uměleckého režiséra filmu. (ČSFD)
  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)
  • Novopečený otec Sandler se nechal slyšet, že chtěl natočit nějaký film, na který by se jeho dítě mohlo jednou koukat, aniž by se za svého otce stydělo. (hippyman)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama