Reklama

Reklama

Barbie Fairytopia a kouzlo duhy

  • USA Barbie Fairytopia: Magic of the Rainbow (více)

Obsahy(1)

Připojte se k Barbie v roli Elviny, jež se ve zbrusu novém dobrodružství z Fairytopie společně s roztomilým zvířátkem jménem Bibble vydává do pohádkové školy v nádherném Křišťálovém paláci. Potkává se tady s dalšími malými učedníky, kteří se podobně jako ona připravují na každoroční přílet jara a učí se vykouzlit první duhu roku. Zlá Laverna jim to ale chce překazit a uvrhnout Fairytopii na dlouhých deset let do kruté zimy. A tak se Elina se svými přáteli musí naučit spolupracovat, protože "v jednotě je síla". Ale budou dost silní na to, aby Lavernu přemohli a přivedli duhu opravdu k životu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Třetí film Fairytopie má v sobě hodně dozvuků z dospělejších fantasy jako jsou například Letopisy Narnie nebo Harry Potter, ale je to podáno v akurátních dávkách a celkově si to bere ze všech trendů poslední doby rozhodně to nejlepší. Elina je už hodně zkušená a zdatná hrdinka, ale co je skutečně podstatné, roztomilý skřítek Brepta má novou kamarádku :) ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, áno, priznávam sa.. Videl som to celé bože.. Niečo tak otrasného, teplo sladkého, tak milého až zvráteného som v živote nevidel. Moja 4 ročná neter je do toho úplne zbláznená, a ja ju chápem, nie je to určené pre mňa ale pre ňu, Ale už by ma s tým mohla prestať týrať. Príbeh absolútne o ničom, postavičky sa predbiehajú kto bude sladší až lepkavejší, hudba hoci orchestrálna takisto o ničom a lacnú animáciu ani netreba spomínať. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Něco málo mi tam vadilo, asi v tom příběhu, ale pak se to obrátilo a začalo mě to bavit. Barbie Elina a její pokaždý nový ohoz a křídla, Brepta byl roztomilý i s tou jeho novou kamarádkou. Konec se mi líbil nejvíc z celého filmu. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Podobne ako pri ostatných filmoch tejto Barbie minisérii z prostredia Fairytopie mi to nesadlo a nebavilo ma to. Príliš veľa kúziel, príliš veľa farebnosti, príliš veľa kriku a animácie sa opäť nikam neposunuli. Takže nemôžem hodnotiť inak ako tie predošlé diely, a teda dosť podpriemerný snímok. 40 % ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Toto HOD:je za NETERKU!Jej sa BARBIE veľmi pozdáva.Samozrejme,že aj ja uzriem nejakú tu scénku,ale tieto rozprávky sú pre DETI a hlavne BABY.Takže má donútila ohodnotiť všetky barbie čo pozerá stále dookola! PS:neurobte deťom radosť! ()

Yalka 

všechny recenze uživatele

Elina na "střední"? No aspoň Fairytopia dostala nějaký nový impuls a Elina se musí trochu odkopat. Dávám jednu hvězdu navíc za ten začátek, druhou půlku jsem už jen protrpěla (jako zbytek filmů z téhle řady). No schválně, co myslíte, probudí Elina & spol. to poupě jara a zachrání tak Fairytopii? Nicméně dětem se to líbí, vyzkoušeno. ()

nizola 

všechny recenze uživatele

Určitě jsou za mě o dost lepší Barbie filmy. Jediné, co bych tak dokázala vyzdvihnout je vizuální stránka víl, nicméně ani tento malý plus nezachrání můj negativní názor, jelikož postava Brepty mi lezla krkem celých 75 minut a ve výsledku jsem byla ráda, že tento film konečně skončil. ()

Reklama

Reklama