Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princezna Barbie se představuje ve svém prvním originálním pohádkovém filmu Barbie a kouzlo Pegasu.Princeznu Anniku čeká velké dobrodružství. Zlý čaroděj Wenlock ji chce za ženu,princezna se ale před ním s pomocí svého nového přítele – okřídleného koníka Brietty - ukryje do Království v oblacích. Wenlock za trest promění Anničinu rodinu v kámen a princezna má pouhé tři dny na zlomení kouzla. Na své pouti pozná Annika nové přátele a společně s nimi vstoupí do zakázaných lesů, bude bruslit v ledových jeskyních a vzlétne vysoko nad oblaka. To vše proto, aby získala kouzelnou hůlku světla a s její pomocí přemohla zlé čarodějovo kouzlo. Ve filmu zazní kromě jiných skladeb také Beethovenova Šestá symfonie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

husokachna odpad!

všechny recenze uživatele

Cítil jsem se u toho (Valérie odpustí), jako když jsem kdysi venčil našeho pudla a on očuchával a někdy i maličko oblizoval hovna cizích psů, co kde našel. Jediné dva kladné body této makabrozity shledávám ve faktu, že hlavního ladyboye humusáka divňáka mluví v českém dabingu Pacey z Dawsonova světa, což dodává kvalitní bizzaro, a že může existovat něco horšího a unylejšího, než Barbyje kouzelný salón. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Bárbínovské období u nás naštěstí trvalo jen dva filmy – viz též Fairytopia; tenhle kousek má ještě o něco hroznější animaci, zhruba stejně nanicovatý děj, očividnější reklamně-manipulativní podtext (neustálé hlasitě komentované převlékání) a vrcholem všeho je český název – ne, Pegas s velkým P podle vzoru hrad není název kouzelnické školy ani ničeho podobného, fakt tam jde o ty okřídlené koně. Pak mají děcka umět česky. Poměrně solidní muzika nahraná Českou filharmonií působí mezi vším tím virtuálním fialovým bakelitem jako pěst na oko. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Barbie poprvé ve 3D filmu! Žánrově se nejvíce blížíme ke klasické fantasy s nápaditým questem, kterou jednotlivé 3D scény poutavě oživují. Chytrý marketingový tah navázal na úspěšný předchozí rok s prvním muzikálem Princezna a švadlenka a přikročil k oficiálnímu rozdvojení série filmů na klasické předvánoční filmy a speciály z vílího světa, které čekaly na své diváky každé jaro. Tuhle sezónu ještě zpestřovaly filmy My Scene a pokus o aktualizaci Barbie pro střední školu v Deníčku Barbie. Naštěstí v dalších letech Mattel už své filmy sjednotil. ()

Veru20 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl Barbie . Je to krásně zpracované vizuálně a ve 3D je zpracování přímo magické. Má ze všech kouzelných příběhů barbie nejzajímavější a nejpropracovanější děj , nejlepší dabing a nejzajímavější text . Chvílemi je to až napínavé , což se u tohoto stylu filmů nedá v prvopočátku očekávat . Je i dobré že v tomto dílu nejsou téměř žádné muzikálové prvky , i když díl Barbie : princezna a Švadlenka se v tomto stylu nadmíru povedla . Pobaví scénka s obrem . Medvídek je přímo k sežrání . Dokonalost se nedá ohodnotit jinak než 5 hvězdičkama. ()

andulasafarova 

všechny recenze uživatele

Díl, ve kterém je chůze příliš komerční, a proto se lítá, skáče, klouže, bruslí. Barbie je pozitivnější než kdy jindy a o svém produktu - světelné holi - hovoří se zapáleností podomního prodejce svítícího puzzle. Všechno šlape, jak má, pokud vás normálně nerozhodí, že vaše sestra je kůň s křídlama nebo se běžně dostáváte z obrova hrnce na polévku pomocí stuhy, kterou máte náhodou u sebe. A zloduch má jedno oko modré a druhé... jiné, prostě styl. Má to jedno ale a kvůli tomu musím dát hvězdičku dolů... o to je ten posraný děsivý medvěd! Jako fajn, každý z nás si někdy z bruslovačky domů vzal mládě ledního medvěda, ale kurva nemělo tak DĚSIVÝ výraz v očích, tohle je medvěd z jiného castingu, a to na horor. Nemluvím o tom, že je celkově nepoměrečný, ale ty oči a ten šílený dabing! Žádný medvěd nevydává zvuk typu kníkvuáúéé. A pak: ten medvěd všechno zkurví a s barbie to ani nehne. Ten malý nesvépravný parchant udělá něco jako ukváíáé, sobecky štípne nějaké drahokamy (i když na té hoře bylo napsané vem si jen co potřebuješ! prostě debil), kvůli tomu tam všem málem spadne ledová hora na hlavinky a barbie je furt vysmátá jak lečo. Dokážu si představit leccos, ale toto ne. Normálně by se ten medvěd nedožil konce dílu - basta! Jo a jen tak na okraj, česká filharmonie dělala hudbu - jsme slavní díky barbie! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama