Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Pokračování se nese v trochu jiném duchu než předešlý díl, vtipné scény jsou však vidět již v samotném traileru. Celý snímek o útěku před národní bezpečností pronásledující Harolda a Kumara křivě nařčených z terorismu se motá spíše kolem situací, které je postihnout na cestě za svou milovanou Vanessou, kterou chce Kumar získat zpět, než se vdá. A možná právě proto, že to není jen ujetá zhulená komedie o jídle, celkem dobře se na to kouká a vtipné scény jsou už bonus navíc. (6/10) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a máme je tu zase. Naposledy jme mohli Harolda s Kumarem zastihnout ve White Castlu, k němuž vedl dost dobrý road trip s velkým množstvím trávy a trochu jinou atmosférou než jiné teenagerské komedie. No a jelikož měli kluci docela úspěch a 1. díl získal skoro kultovní status, tak je tu máme znova. Zápletka je ještě šílenější, hlášky jsou tu pořád hustý, zhuleného geparda nahradil zhulený George Bush a zpátky je i Neil Patrick Harris. Bohužel přibyl i nějaký ten fekální humor, který to trochu sráží. Zbytek ovšem šlape natolik dobře a Harold s Kumarem jsou pořád velcí sympaťáci, takže s pár prasárnama jsem ještě ochotnej se smířit. Takže sice o malinko horší, ale pořád minimálně o třídu lepší než všechny dnešní teen komedie. Jo a Neil Patrick Harris je samozřejmě legendary ;-) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další pokračování úspěšné a povedené komedie a opět o třídu horší. Nejedná se sice o nějaký velký průser ale oproti vtipnému prvnímu dílu je zde příliš mnoho laciného a fekálního humoru a některé fóry byly natažené až k neúnosnosti a trapnosti. Sice se občas objeví nějaká slušná scénka nebo někdo z hrdinů utrousí povedenou hlášku ale vše se ztrácí v laciném příběhu kdy hrdinové neputují za jídlem ale aby překazli svatbu bývalé přítelkyně jednoho z nich. Tvůrci si hlavně neuvědomili, že méně je někdy více. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Kravina, která z počátku zavání opravdu nechutným humorem, ale postupem času nabírá na úderných fórcích a nekorektní zábavě. Usama v letadle, párty "dole bez", kyklop ve sklepě, ochotní negři a na závěr ultrazhulený Bush, který obyčejnou travku říznul koksem. Bohužel, těchto cca. 20 minut nemůže přebít hodinu a čtvrt trvající okořeněnou road-movie s klasickými premisami jako životní láska a přátelské neshody. I tak se jedná o slušnou porci neslušné zábavy, z nichž ostatně vždycky tahle dvojka těžila. [Přesná stopáž: 108 min] ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Určitě zklamání. Jednička se mi líbila víc. Po pravdě se mi zalíbila až asi po druhým zkouknutí. Třeba se mi tohle taky začne líbit. Možná to je tím, že jsem film tentokrát viděl s titulkama. Nevím. Jen jsem se tentokrát moc nebavil. Samozřejmě je tam pár dobrých vtípků, příběh je možná o trochu lepší než v předešlým snímku, ale jako celek mi přijde slabší. Hodnocení: 55% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Film byl původně určen jen pro videotrh, až později se rozhodlo o uvedení do kin. (hot_spot)

Reklama

Reklama