Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

POMO 

všechny recenze uživatele

Toto si jednotka nezaslúžila. John Cho a Kal Penn sú rovnako super, a buddy chemistry medzi nimi funguje stále na výbornú, ale humor je väčšinou o kategóriu nižšie. Obzvlášť rovina s vládnymi agentami sa topí v trápnosti a krči. Zopár krát som sa ale zasmial, a párty dole bez a záverečná pohľadnica z Amsterdamu boli príjemné. Ale nebyť toho, nedám ani 2*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď už sme v Guantanáme, tak by sme tam mohli zostať aj dlhšie než len počas expozície. Ten najlepší potenciál totiž tvorcovia takto hneď "vyhúlili" a potom sa zase išlo v predvídateľných stopách. Sem tam padol dobrý fór, tu to ale bude otázka vkusu, osobne som sa pobavil napríklad na piatom dodatku vytiahnutého z... Fajn je aj expresívne vyjadrenie názoru, že pre vtedajšiu vládnu administratívu by mal pre istotu byť v Guantanáme po určitú dobu uväznený každý, zicher je zicher. Samotná prekvapivá návšteva istého pána v závere ale zase taký úžas z odvahy tvorcov nevyvolala. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zoufalý sled nelogičností a trapných náhod je alespoň trochu kompenzován občasným záchvěvem dobrého vtipu a parádním cameem N. P. Harrise. Zbytek je ale pravý opak prvního dílu, který těžil z atmosféry zhuleného dobrodružství, protože tohle je jen unylá road movie, u které trasa Kuba – Texas slibovala mnohem více než jenom pár pšouků, fisting balíku trávy a slabé pomrkávání po politické nekorektnosti. Promarněná šance a solidní zažehnutí obav z plánované trojky. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první film byl prostě ujetou jízdou, kdy oba měli jedinou touhu - dojet na hamburgery a hranolky do řetězce White Castle -, ale cestou naráželi na různé podivné lidi a situace, tentokrát tvůrci druhého dílu přitvrdili na bohužel běžnou současnou americkou úroveň. A tak se nám zvracení dostane hned v první minutě filmu, v dalších několika málo pak sraní a pochvaly chlupů kolem pinďoura... Jenže i když se Harold a Kumar rozhodnou odletět na čas do Evropy a v letadle si je spletou s teroristy, ani pak nezačne sled bláznivých a podivných situací jako v prvním filmu. Naopak to začne nebezpečně připomínat další díly a odnože Prci, prcičky, kdy se vše měří touhou jít smočit, jinak se den nevydaří. Ano, ačkoliv by oba kluci měli podle názvu filmu sedět ve vězení, stráví v něm jen chviličku, aby pak jezdili odnikud nikam po Americe... Nenašel jsem skutečně nic, co by mne aspoň trošku pobavilo, zato znechucený jsem byl skoro pořád. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kal Penn a John Cho neboli Kumar a Harold jsou povedená dvojka kámošů, kteří zrovna mají namířeno do Amsterdamu, ale v letadle si je omylem spletou s teroristy a jsou nemilosrdně posláni do vězení v Guantanamo Bay. Po zjištění, že se zde podávají "španělští ptáčci" (hádejte co to asi je za "specialitu"¨) vezmou do zaječích. Na jejich dramatickém útěku, kdy jim na záda dýcha jeden zlý (Rob Corddry) a jeden hodný (Roger Bart) vládní agent, je čekají trampoty spojené se zvrhlým sourozeneckým párem, nebezpečným Kuklux klanem, potkají sjetého herce Neila Patricka Harrise, zavítají do bordelu, potkají zhuleného prezidenta Bushe a nakonec překazí svatbu Kumarovi bývalky (Danneel Harris) se slizkým podrazáckým kamarádem, aby pak konečně dorazili do Amsterdamu a pro změnu Harold zde vyhledal svoji holku (Paula Garces), která tady natáčí reklamu. Jedničku jsem neviděl, ale ve dvojce jsou na skladě hlavně hrubozrnné gagy, kterých je bezpočet, a proto o humor nebyla nouze, jako třeba v jiných komediích, kdy hodinu čekám na jeden gag, který pak stejně nestojí za nic. Tady jsem se, za zvuku mnoha známých hudebních fláků a výborných herců, bavil královsky, a proto také královsky hodnotím. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)

Reklama

Reklama