Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student, Joseph Cross, je nucen odejít ze školy z rodiných důvodu a skončí jako vrátný v přepychové budově v New York City, kde jednoho dne nakopne obyvatele tohoto luxusního domu… (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Shit 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se vyloženě nudil, ale je to celý takový nijaký bez pořádnýho nápadu nebo vtipu a hlavní postava v podání Josepha Crossa by potřebovala něčim ozvláštnit, ale na Sarah Roemer se dalo dobře koukat a Snoop Dogg si tu střihnul docela zábavnou roli línýho a vychcanýho vrátnýho. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +velmi slušné obsazení, především Sarah Roemer a Joseph Cross, potěší Annette O´Toole, zaujme velmi civilní romantikou, má hodně hezkou hudbu -která bohužel zazní ojediněle, velmi pomalý rozjezd, málo je kladen důraz na humor/// Snad jsem ještě neviděl tak utahaný romantický film. Kdy ona se objeví snad až po deseti minutách a jejich láska se zrodí až někde v polovině filmu. Na druhou stranu filmu nelze ubírat zásluhy za to, že nám zprostředkoval tu nejvěrnější příběhovou linku a velmi uvěřitelnou romantiku na prostoru čítající něco přes hodinu a půl. Vše je velmi pravděpodobné. Hlavní postavy se chovají, tak jak by se choval kdokoliv z nás. Nic není přitažené za vlasy, nic není směšně nebo trapné. Něco jiného je nakolik to může být pro diváka atraktivní když nejpřesnější slovo pro tento film je "všední". Mě to ovšem oslovilo a proto dávám lepší tři. Navíc Sarah Roemer je fakt kouzelná./// Celkem 67%/// ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, kde vás scénář několikrát donutí říct si, "Proč?". Klasické romantické béčko, i když v programu kanálu Film+ spíše nadstandardní záležitost. Oživování psa a několik dalších momentů si snad ale budete ještě pár dní pamatovat. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Musím súhlasiť s názorom, že ide o B-éčkovú romantiku a to občas presladenú inokedy príliš nereálne nadsadenú. Ale ono to vcelku šlo,....... najmä vďaka sympatickému páru. ()

dakarin 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá komedie, po celou dobu jsem se nenudil - tedy přijatelný spád, lehce vtipnou konverzaci pozvedává výborný český dabing, jednoduchý příběh již klasického námětu chudý-bohatá. Atmosféra večerní a noční vrátnice kouzelně zdařilá, naopak scéna v SexShopu ke konci filmu nepodstatná a out. Vykreslení postav překvapivě nenásilné - hlavní hrdina dost dobrý, jeho sestra milá a zamilovanou krásku netřeba chválit - už udělali všichni ostatní. U mě dobrý ;-) ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Taka popoluska obratene, ktora celkom rychlo ubehne ale nic nevycnieva z radu ani neoplyva originalitou, ale ako podotkol Shit Sarah Roemer a Snoop Dogg su fajn. ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrné tři * víceméně jen kvůli Sarah Roemer, jinak bych za dva dny asi nevěděl, o čem to bylo. No to nebudu vědět asi ani tak, ale aspoň si vybavím její pohled a úsměv. ()

otilrak 

všechny recenze uživatele

Nemastné, neslané. Příběh dost o ničem a dějová linka jasná předem. Žádné překvapení se nekonalo. Ztráta času. Film trochu zachránil Snoop dogg, jako vychytralý vrátný. ()

kenny79 

všechny recenze uživatele

Romance ANO, komedie určitě NE !!! Chudý student a dívka z bohaté rodiny se do sebe zamilují. Toto se může stát snad jen v amerických filmech nebo v pohádkách. ()

djcremo 

všechny recenze uživatele

Typická teenegerská popoluška, kde sú role obrátené. Tým chudobným je on a tou bohatou ona. Nič nové, čo by tu ešte nebolo, ale zasa plus pre túto teenegerskú romantiku je to, že nejak veľmi ani nenudí. Určite by som to nenazýval drámou. Film ktorý neurazí, ale zasa nič extra od toho nečakajte. ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

Klasika, chudý, ale nadaný chlapec, dívka z bohaté rodiny, příjemné obsazení, trocha té romantiky... dokonce se i párkrát zasmějete, třeba když pes na vodítku nastoupí do výtahu, ale páníček si ještě povídá na recepci ;), tak spíš asi ty 3*. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantika s nedostatkem humoru. Působí to televizně a dá se na to dívat jen kvůli překrásné hrdince. Bohužel za jejího partnera je zde nesympatický šupák, takže vzniká nulová chemie. Takový nenáročný béčkový romanťák, který nemůže nikoho urazit, ale taky asi nikoho nějak extra nenadchne. ()

Bblondie 

všechny recenze uživatele

Slabší průměr. Za mě mínus taky to, že mezi herci nepanuje téměř žádná chemie a polibky jsou tak neuvěřitelné, že kdyby se jen vodili za ruku, udělali by lépe. Na tenhle film brzo zapomenu (snad až na scénu ze sex shopu) a nepředpokládám, že bych si ho někdy znovu pustila. ()

Reklama

Reklama