Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha je podnikatelka a rozvedená matka dvou dětí, Augusty a Jacka. Když se stane poslušná Augusta teenagerem, pocity hněvu a sebenenávisti způsobí její osobnosti děsivou proměnu a Martha si uvědomuje, že to není jen typický teenagerský pocit úzkosti. Augusta začne užívat drogy, pít alkohol a skončí na ulici. Její rodiče proto osloví výchovného poradce, který jim poradí, aby poslali Augustu do přísného tábora v divočině, který je určený problémovým dospívajícím. (CatherineDL)

(více)

Recenze (9)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Film táhne velmi dobrá Mika Boorem v hlavní roli nezvladatelné puberťačky. Bohužel tvůrci rezignovali na sevřený dramatický tvar a rozbíjejí zobrazení terapeutického procesu na nesourodé kousky, to vše pod zástěrkou dokumentárnosti. Vlastně jsem vůbec nezaznamenal okamžik zvratu, kdy hrdinka měla získat náhled nad vlastní situací a vlastní osobností. Každý náznak katarze je vždy znovu a znovu negován odmítnutím vlastní odpovědnosti. ()

WANDRWALL

všechny recenze uživatele

Velmi nepřesvědčivé scény, osobnostní profily, úsměvné místo dramatické uzlové konflikty. Nic co by mě přišpendlilo k obrazovce. ()

Reklama

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Více takových filmů, aby mohlo být více televizních kanalů, v kterých je pořád co vysílat. Lidi totiž potřebují sledovat hromady nezáživných sraček, protože je asi nebaví vlastní život bo co. Kameramanovi tohoto filmu bych uřezal prst a narval mu ho do řiti. Až by neměl čím lechtat na kameře tlačítko zoom, tak by si možná uvědomil, že tam to tlačítko není jen tak aby zoomoval dopředu a dozadu a dopředu a dozadu... A pak by mu možná docvaklo, že se hrozně natočený film nedá násilím rozhýbat zoomováním, aby se tam aspoň něco dělo. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět a i příběh samotný (o to víc, že je inspirovaný skutečností). To co mi vadilo bylo, že se tvůrci zřejmě snažili "nacpat" do snímku so nejvíc a co nejvíc z něj vytěžit. To co vzniklo je zajímavé, ale někdy lehce chaotické a dalo by se říct i nepropracované. Hlavně potom takové ty "dojemné" scény, které mě absolutně nepřesvědčili o reálnosti příběhu a místy působily celkem jako fraška. Možná by to chtělo aby byl děj jen trošku jednodušší a všechno trochu méně pohádkové, přehrávané a idilické- pak by to možná konečně začalo působit trochu realisticky. Silné dvě hvězdičky. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Nenapravitelná je příběh o patnáctileté dívce jménem Augusta, která kvůli nízkému sebevědomí a špatnému sletu událostí spadne do světa drog a alkoholu. Tento televizní film mi zpočátku velmi připomínal Třináctku z roku 2003, ale postupně se začal ubírat jiným, syrovějším směrem. Produkce Hallmarku čas od času dokáže zplodit silný a kvalitní snímek a Nenapravitelná jím určitě je. Jak už jsem říkal, nejvíce mě zaujala tzv. syrovost filmu a poměrně dobrá a na televizní film neobvyklá kamera. Lepší 4* - 85% ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama