Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse Metcalfe (TV seriál “Zoufalé manželky”) se představuje ve děsuplném hororu o muži, který se podvodně dostává do ústavu pro mentálně nemocné pacienty, aby odsud vysvobodil svou milovanou sestru. Uvnitř sanatoria však odhaluje, že tamější lékař (Peter Stormare - Fargo) nemilosrdně využívá své pacienty jako laboratorní krysy a dělá z nich krvežíznivé zabijáky. Podaří se oběma nešťastníkům nalézt cestu z krvavého labyrintu dřív, než je bezcitní kanibalové jednou provždy dostihnou? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

frajerka: Když to srovnám třeba s vysokorozpočtovými Resident Evily tak je to ještě smutnější.

BTW, ještě že to není český film. To by už z principu dostal maximálně 20% jak je tady zvykem.

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

PavuK_cz: Aj ja nechápem.Ale to je na www.csfd.cz skoro vždy.Skoro každý film je tu podhodnoceni.

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Základem je něčíst si předem obsah a diskuzi. Naprosto zkazí překvapení a atmosféru.

 

Moc pěkná varianta na téma vzniku zombie. Je tam pár zádrhelů, nelogických a hlavně technických chyb, ale celkový dojem je nadprůměrný.

 

Nelíbí se mi:

* jak se sestry chovají nereálně k pacientům (borec na práškách a sestra mu vysvětluje řád nemocnice, pacienti se boří a sestra se zmůže jen na "řekla jsem aby jste si sedli" a mlátí je deskama).

* scéna kdy chlápek utrhne ženské ruku jako by byla z vosku (ale zbytek scény povedený) a podobné.

* nesmyslná tendence hlavních postav zahazovat zbraně po prvním použití (hlavně ty nejúčinnější) aneb dle pravidla, radši mít proti hordě holé ruce než vytáhnout z mrtvoly 70cm mačetu.

* šílený profesor to moc nezvládá (možná je to chyba dabingu).

 

Moc se mi líbí:

* atmosféra

* pacienti (nymfomanka:-)

* oči

* celková krvavá jatka

* závěr a konečná scéna.

 

**** stars, nechápu to špatné hodnocení.

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

Raven je vidno ze o hororech viš hovno gulovi.tak but radšej ticho.Toto je super krvak storočia.A jakkal maš pravdu v tom ze horory Rec a Sirotčinec su dobre horory .

michalcka

michalcka (hodnocení, recenze)

teda fuj,chvilkama silne nechutne. Ta zlomena a utrzena ruka mi dala docela zabrat abych nevyhodila veceri. A mama toho kluka v jednom zaberu me bude strasit asi jeste hodne dlouho. Hezky film. Docela mi pripomina 28 dni a tydnu pote. Az se najde nejaky kreten ktery vyzkousi neco zmutovat tak se mame na co tesit :-)

Raven0

Raven0 (hodnocení, recenze)

Souhlas s jakkalem. Protože tohle byla opravdu slabota. Spíš než horor, to byla nechtěná komedie.

jakkal

jakkal (hodnocení, recenze)

drag vidno ze si vela hororov nevidel ak tento povazujes za nadpriemer, nielenze mal stokrat omlety dej, podpriemerne spracovanie a dementne dialogy, este aj ta atmosfera bola slabucka. Pre tvoju informaciu som ho pozeral dost neskoro v noci ;). Kukni si radsej Rec alebo Sirotinec a uvidis co je to dobry horor.

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Všichni tenhle film hrozně shazujete. Já se na něj podíval, když jsem byl doma sám, jedné temné noci. A věřte mi, že takovouhle hororovou atmosféru jsem nezažil ani u SAW. Tady to všichni berou tak, že: Žádnej oscar, tak béčko. Ne. Vy jste béčka. Ten film byl zajímavej a nečekal jsem, že se takhle brutálně rozjede. Stáhnul jsem ho s tím, že jsem o něm nečetl žádnou recenzi. Ani sem jsem se nepodíval. A víte co ? Ještě že tak. Protože vy ho tady shazujete jako totální podprůměr. A to tenhle film opravdu není. Jestli se na horor díváte za slunečního odpoledne, tak potom není divu, že to s váma ani nehne. Ale člověk, kterej si počká, až se setmí a pak se dívá, jedině takovej může hodnotit horor. A že měl jednoduchej děj ? Kdo to tady psal, že jeden je chytrej a druhej hloupej ? Že z jednoho to dělalo magora a z druhýho génia ? Je vidět, že ho tady někdo tak úplně nepochopil. Fuck off comment ! ! ! !

Reklama

Reklama